Вежди Рашидов и Марешки жално проплакаха от Елена Йончева! Вижте какво им е сторила!

България отблизо

Елена Йончева е правила изкуство на моя гръб, проплака ревниво Вежди Рашидов.

„Аз съм потърпевш от КТБ. Парите в КТБ не са парите на Цветан Василев, а са парите на българските вложители. Един от тях съм аз. Имах вътре над един милион лева, но не искам да казвам точната сума“.

Това заяви от кулоарите на Народното събрание в ефира на Нова тв председателят на културната комисия.

„Източването на КТБ има много лица. С пълното ми уважение, г-жа Йончева трябва да знае, че с крадени пари не се прави слава. Това са нашите пари. Темата е много чувствителна за много хора.“, обясни Рашидов. И натисна българите по най-трептящата струна. Парите.

Дали поне десет наивника се вързаха на логиката му не знаем. А тя е, ако някой дипли пачки в банка заради висока лихва, а шеф на друга фирма държи там оборотните си пари и с тях плаща заплати и осигуровки, то работниците на втория крадат от парите на първия. Блестящо!

Освен това парите в КТБ уж бяха от пералня, а сега се оказаха вноски на честни вложители. Рашидов не се усети, че признава една истина, която досега не бе казвана на глас.

Колкото до изкуството на Йончева и бившия министър, разликата може да се види в снимки. Единият дяла камъни на спокойствие в ателието си, другият тича между куршумите.

Да не забравяме и че медиите се скъсаха да пишат по време на фалита, че Рашидов е изтеглил навреме милионите си. Дори самият той го призна след време. Но сега електоратът трябва да се обработва.

Господинът с пурата се метна и на Нинова. „Откакто тя почна да се снима с козички, започна да превръща всичко в политика. Кражбата на парите на българския народ не е политика“, коментира още депутатът от ГЕРБ.

С крадени пари ли са правени снимките с козичките, или Рашидов е ударил едно рано-рано за отскок, така и не разбрахме.

Снощи извиси гласец по въпроса и Марешки.

Нинова действала избирателно. Не защитила него, като му поискали имунитета, а сега защитавала Йончева. Как можело такова нещо?

Запиши се в БСП, Марешки, щом искаш защита от Нинова.

А с какво пък е виновна за теб Йончева, някоя аптека със стари лекарства ли ти е обрала, така и не разбрахме.

Но политиката у нас напоследък стана една от най-неразбираемите загадки.

И така от вложенията на Рашидов, до скандала и тупаника на Марешки срещу съседа му, вината неочаквано се прехвърли на главата на Йончева.

Това е ГЕРБ.

Това е България!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *