Вежди Рашидов: Мислех да се пенсионирам, но оставам в ГЕРБ! Там имат нужда от чисти хора като мен!

България отблизо
Корабът на ГЕРБ не потъва. Аз не съм предател. В момента има национален блок против партията. Затова в трудния момент аз оставам в ГЕРБ. Не става въпрос само за премиера Борисов. Там видях едни изключително умни и интелигентни хора. Това коментира в ефира на bTV Вежди Рашидов, който обаче отказа да коментира новите лица в партията. Не било негова работа.

„ГЕРБ пак си е първа политическа сила. ГЕРБ е жива организация – понякога качва, понякога сваля доверие. Дългото седене във властта е като дългата женитба. Понякога може би е хубаво да има отстъп, но в ГЕРБ нито са нароиха мравки, нито нищо. ГЕРБ е една сплотена монолитна партия“, смята той. Според него партията на Борисов отново щяла да глътне въздух. Просто правителствата на Борисов понесли много тежки отговорности през трите си мандата.

 

Не стана ясно дали името му ще присъства в листите на ГЕРБ на предстоящите избори през юли месец.

 

„Ще помисля. Това би било последният ми шанс да ударя звънчето“, уточни той.

 

Рашидов беше лаконичен за новия министър на културата проф. Велислав Минеков. „Не мога да давам оценки. Нека минат тези 2-3 месеца. На добър час“, пожела му той.

 

„Платил съм толкова данъци, колкото пари някои от вас не са спечелили. Само за 3 години съм си платил данъците за 400 000 лв. Спокоен ли е Минеков?“, коментира Рашидов по повод обвиненията на служебния културен министър към него.

Tagged

1 thought on “Вежди Рашидов: Мислех да се пенсионирам, но оставам в ГЕРБ! Там имат нужда от чисти хора като мен!

  1. Този човек не му е мястото в политиката,нито да се появява по медиите!Години наред е бил с всички политици!Нагаждач и двуличник!Възползва се от всичко и от всеки,който е на власт!Проследете живота му и вижте с колко придобивки се е сдобил и всичко ли е законно?Вечно реве и разказва колко е ощетен и непризнат!Кой е Вежди Рашидов,че има такова самочувствие???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *