Венета Райкова се развежда за втори път! Изрита Тишо окончателно!

Лайф зад паравана

Венета Райкова изгони мъжа този път окончателно.

Чаровната водеща на „Папараци” сама обяви, че официално се развежда с Тишо.  Без скандали и без гръмки обвинения. Просто, според нея, не били един за друг.

Двамата се влюбиха в първото издание на Биг Брадър, а резултатът от любовта им  бе синът им Патрик. Още при раждането му Тишо кръшна на жена си и тя остава известно време сама. След това се сдобриха, даже вдигнаха сватба, но семейният живот така и не вървеше.

Райкова е бойна, борбена, докато Тихомир е от мъжете, които чакат жените им да ги хранят, често оставаше без работа, а накрая се захвана с ресторантьорство.  Характерите им правят съжителството трудно и тя правила хиляди компромиси, за да запази семейството си и флегматичния си съпруг.

През последните четири години мълвата ту ги разделяше, ту ги събираше.

Най-голямата болка на журналистката беше пълната апатия на съпруга й, когато тя се гърчеше от проблеми. Договоърт й беше прекратен, падна от екран, Юксел Кадриев я осъди за хипотетична обида. През всичко това тя премина сама, без никакво мъжко рамо, на което да поплаче. Тишо се криел в ресторанта си и чакал бурята да отмине.

Венета била депресирана. Според нейни приятелки тя прописала книги, за да запълни времето си и да излезе от депресията, а съпругът й изобщо не й помогнал.

Книгите пожънаха невероятен успех, а тя отново е на върха на славата.

Тогава Венета придоби самочувствие, че може да се справя с живота сама и реши да изхвърли непотребния си съпруг. Преди години те се разделиха, но се събраха в името на детето. Сега русата журналистка е категорична, че по-добре ще се оправя сама в живота, отколкото с Тишо на шията.

Ани Ангелова, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *