Виктория Василева: Мисля, че политикът, който е взимал подкупи от Васил Божков е Борисов. Не знам защо не изнесоха име

България отблизо

Ние стъпваме на това, което сме правили от години, а то е честна позиция. Като дойде времето, ще разберем за каква длъжност и институция говори Слави Трифонов в поста си, в който обяви, че няма да бъде депутат. Това заяви пред Нова тв Виктория Василева главен секретар на ИТН.

„Всеки да реагира на постовете на Трифонов, както намери за добре. Той е в правото си да казва, каквото мисли. Да спрем вече да се крием зад политически етикет.

Слави сам решава как да общува с хората.“, заяви тя.

„Ние желаем  единствено правилата да бъдат над всичко. Аз не съм присъствала на срещата с Херо Мустафа. На тази среща са се обсъждали политически въпроси – не се е говорило за подкрепа.“, каза Василева.

„Аз си мисля, че политикът, който е взимал подкупи от Васил Божков е Борисов. Не знам защо не изнесоха име.“, недоумява главният секретар на ИТН.

„Всички коментираме фигурата на главния прокурор, а той е продукт на старата система, която трябва да бъде променена. Ние предвиждаме съдебна реформа. Не мога да кажа аз дали Гешев ще изкара мандата, всичко е въпрос на законодателство и колко бързо законът може да бъде променен“, каза тя.

„Лично не ни интересува дали сме подслушвани като физически лица, защото ние нищо не крием.“, категорична е Василева.

„Не искам да коментирам служебния кабинет, защото за него отговорност носи президента Радев. Нека да дадем оценка от позицията на времето.“, каза тя.

„Нека не гадаем какво ще се случи на 11 юли. Ние много ясно знаем какво искаме да се случи. Ние работим в посока да убедим хората, че знаем какво искаме да се случи и ще го постигнем. Слогънът на предизборната ни кампания е „Време е за друго“, завърши Василева.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *