Владимир Путин ИЗПРАТИ „зелените човечета“ в ДОНБАС! Западът в ПАНИКА!

Свят

„Подлото убийство“ на лидера на Донецката народна република Александър Захарченко предизвика буря от гняв и негодувание в ДНР и в цяла Русия.

Коварните западни „рицари“ на плаща и кинжала, с помощта на своите бандеровски слуги, отново си послужиха със средството на слабия и недостойния. Със злобни убийства. Но това изобщо не е учудващо, ако погледнем цялата досегашна история на Запада, която е изтъкана от лъжи, коварства и убийства.

Но убийството на истинския руски патриот Александър Захарченко разгневи не на шега и президента Владимир Путин, и цялата руска общественост. Израз на избухналия гняв дадоха обикновени хора в социалните мрежи, журналисти, политици и официални представители на Руската федерация.

Не закъсня и реакцията на руския лидер. В нощта на 1 септември, Владимир Путин издаде необичайна, но категорична заповед. Той нареди да бъде сформирана специална група от елитни командоси и следователи на руската Федерална служба за сигурност.

Това съобщава изданието rusdialog.ru, като се позовава на rosbalt.ru.

Руският президент формулира кратко своята заповед. „Намерете убийците! И ги унищожете! Независимо от времето и разстоянието! Без значение къде се крият!

Руските медии нарекоха тази военна бригада „сериозни хора“,  с които шега не бива. Според журналистите, това е елитно подразделение. По своята изключителна компетентност, отлично научно-техническо оборудване и първокласно въоръжение, то може да се сравнява само с легендарните „зелени човечета“, които в рамките на няколко часа, осигуриха мир в Крим, без да бъде изстрелян нито един куршум.

По същият начин, със сигурност, ще се действа и в двете донбаски народни републики. Така наречените „зелени човечета“, които уплашиха до смърт Запада, ще стават все повече в Донбас. И то не защото Русия иска да присъединява още области към своята, и без това огромна територия. Съвсем не! А просто, защото унищожаването на хората в Донецката и Луганската народни републики трябва да спре.

А убийците и техните вдъхновители, трябва да бъдат наказани с цялата строгост на закона. Независимо дали се крият в гората или в някои вашингтонски кабинети.

Има и още нещо. Предстоящото присъединяване на Новорусия към Руската федерация със сигурност ще повлече след себе си и други региони на Украйна. Одеска област, Херсонска област, Запорожието и други райони, отдавна търсят начин да се отърват от издевателствата на бандеровската киевска власт.

По този начин, много скоро Киев ще се смали до минимум и ще стане напълно безинтересен за своите западни господари от Вашингтон и Брюксел. И, разбира се, ще бъде оставен на произвола на съдбата.

А официалните държавни органи на Руската федерация отдавна са завели дела за военни престъпления и престъпления против човечеството на много бандеровски „функционери“ от днешния киевски режим. Така че никой няма да избегне наказанието, за което говори Владимир Путин. Нито изпълнителите на убийствата, нито поръчителите на геноцида над мирното население в Донбас.

Всички ще си получат заслуженото. Защото, както казват хората „Бог забавя, но не забравя“. И зловещата съдба винаги настига злите хора.

Затова, нека киевските бандеровци да стягат куфарите и да бягат надалеч. Понеже възмездието е на път. И няма да им се размине!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged