От последните минути: Борисов с интимни признания за Мария Капон! Ще се смаете!

България отблизо

Неочаквани признания за отношенията си с „новите“ лица в новия парламент направи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на първото заседание на парламентарната група на партията, което се предаваше директно във Фейсбук страницата на Борисов.

Довчера си мислех, че с Мария Капон сме приятели, каза Борисов.

И разкри: „Всяка вечер идваха, вечеряхме… Празнуваха с мен победи… В пиано бар ходихме…В чужбина ходехме… Със сиви кардинали ме запознаваха… Не с Антонио Лопес и Манфред Вебер, нашите приятели, а със сивите кардинали – сякаш аз правя някаква сива работа.“.

Цяло лято ни убеждават, че нямаме правова държава. Вчера дори се бяха засилили да не допуснат победителите на честните избори на първите редове в парламента. Когато Сашо Ненков ми разказа какво е говорела вчера Капон не можах да повярвам, възмути се Борисов.

По стара традиция от времето на ВНС всяка група има право на места на първия ред в залата, останалите членове на партията се подреждат в колона зад ръководството си.

Капон обявила, че ГЕРБ ще седят в дъното на залата. В този парламент няма да ви оставя да дишате!, креснала дамата от „Изправи се! Мутри вън!. Наложило се представителите на БСП и Демократична България да се застъпят за ГЕРБ.

Манолова? Та тя е преди мен в политиката, продължи коментара си за „новите“ лица в политиката Борисов. И допълни: А Дончева? Тя пък ми бе опонент, когато бях млад кандидат за кмет на София. Тя пък е много, много преди мен в парламента.

Тези нови лица са от 30 години в политиката, водят политически предавания…всяка вечер в прайм тайма на бТВ се водеха политически предавания и се подготвяше със скечове цяло едно поколение. Всяка вечер бяха срещу системните партии, заяви премиерът.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *