Врачка предрече СТРАХОТНИ неща за ГЕРБ! Шокиращо е!

България отблизо

Въпреки многобройните коментари и анализи по темата „Апартаментгейт“, все още нямаме отговор на най-важния въпрос – ще донесе ли новата властова афера промяна в начина, по който в България се „консумират” ролите и на управляващи и на опозиция. 

„Още е рано да се каже”, категорични са говорещите глави от студиа и коментарни страници. Там, където приключват социологията и политологията, идват астрологията и нумерологията“.

Темата реши да коментира експертът в тази сфера, а именно астролога Светлана Тилкова – Алена. По-долу публикуваме нейните прогнози, публикувани от bTV Radio.

Изборите за европейски парламент са насрочени за 26 май 2019. С каква енергия е натоварен този ден?

„На първо място, с негативна енергия, енергията на омразата, която вече дишаме където и да отидем, но не защото датата я е заложила. Причината е, че някои партии водят предизборната борба чрез нагнетяване на омраза между хората и постоянни скандали – изкуствени или с все още неизяснени факти“.

„Денят 26 май и дните до настъпването му са пренапрегнати от страшен негативизъм. 26 май 2019 г. е носител на кармична разплата между партиите вътре и извън парламента, на мъст заради трупана с години неприязън, която поболява, но никой не го осъзнава. Разплата между партиите и техните избиратели, които, объркани от разнопосочните послания ще променят своите предпочитания, затова на тези избори ще бъдем свидетели на много неочакваности. Общата вибрация на деня е носител на ново начало, като самостоятелно тълкуване. Обвързано с композитната карта на раждането на България, и изборният ден е вестител на глобални промени, които ще настъпят у нас, но с цената на агресия, физическо насилие, опит за купуване на изборни гласове“.

„Но този път разобличаването ще е светкавично, защото подмолните действия, на които биха разчитали партиите, няма как да останат невидими. Това е повелята на годината на Юпитер и на Земния глиган – почтеност или мигновено наказание за блесналата непочтеност. Това важи за всички партии, без изключение, които ще участват на изборите за евродепутати. Ще имат успех партиите и коалициите, които умеят да говорят аргументирано, с прости и разбираеми думи, да изказват ясни послания, които избягват словесната агресия и не насъскват срещу опонентите си или още по-лошо – срещу всички партии, включили се в надпреварата, дори и да не представляват заплаха“.

Каква ще е политическата съдба на Цветан Цветанов?

„Каквито и оставки да има, поради каквато и да е причина, те нямат негативен ефект върху правителството, включително върху изборите за евродепутати и тези за местна власт през есента. Всичко, което се случва от 2013 г. с Цветан Цветанов, обвързано с имоти, продажби и покупки, няма как да бъде тълкувано чрез науката астрология, защото е свързано с много дати и хора. И дали са нарушени законите в държавата, за това ще се произнесат компетентните органи“.

„Нека поясня, че говоря за астрологични прогнози, а всеки знаещ и можещ астролог има една важна първа задача. Преди да тълкува събития или да дава информация за хора, трябва да застане с часовник пред телевизора и да следи часовете и минутите, в които се случват важните действия или се изричат значими думи, защото без точните дати и час прогнозата е невъзможна, защото успеха или провала се крие в детайли, неподвластни на деня, месеца и годината. На 27 март 2019 г., точно в 17:17 ч. Цветанов обяви за първи път по средата на своето изявление: „Напускам парламента“. От нумерологична гледна точка думите са изречени в негова лична година на глобална промяна, в месец и ден на материална стабилизация, но и на кармична разплата. Това са числа, които съвпадат с часа – 17:17, когато заяви за първи път, че напуска парламента. Кармичната разплата е с неговите опоненти, но заради композитната звездна карта на деня, то е свързано и със законово изясняване на случилото се. Цветанов ще трябва да се подчини на фактите и доказателствата, но ще продължи да работи в полза на ГЕРБ и няма да излезе извън политическия живот на България“.

„Неслучаен е този час – съдбовен дар. На 29 март 2019 г., точно в 09:04:30 ч. гласуването на народните представители освободи Цветан Цветанов от задълженията му на народен представител. Какво ни разкрива този час? Цветанов напуска Народното събрание в лична година на глобална промяна, заради другите нумерологични аспекти, тя ще е положителна за него, защото е в месец на материална стабилизация и кармична разплата, в ден на ново начало“.

„Ситуацията за него от губеща се превръща в печеливша. За ГЕРБ – също. Интересна е композитната звездна карта в този миг, която ни информира, че от тук нататък Цветанов трябва да подбира добре средата и хората, с които общува. Особено тези на които се доверява“.

Кой от двамата – Бойко Борисов или Корнелия Нинова имат по-добри шансове за победа на 26 май?

„Никой от двамата. За пореден път подчертавам, че когато има избори не се прави прогноза на лидерите на партии, а се взима под внимание датата на регистрация на партията. Ако е претърпяла пререгистрации, се прави композитна звездна карта от всичките известни дати и се достига до една, повлияваща живота и успехите на всяка от партиите. Бойко Борисов и Корнелия Нинова не се явяват лично и еднолично на тези избори, нито са в листите с кандидатите на евродепутати. Тъй че те само косвено могат да спечелят или загубят“.

„Денят на изборите за Борисов е свързан с неговата лична година на нова среда, с месец на кармична разплата и с ден на анализ и умение да наложи идеите си с лекота. Изборния ден за партия ГЕРБ е обвързан с възможност за отлично представяне на изборите, ако кампанията е под мотото на коректност, спокойствие, без неизпълними обещания. Тонът на омразата е забранен. Денят, в който ГЕРБ обявиха своите кандидати, е един от най-добрите възможни за партията, заради факта, че положителните аспекти на звездната карта са обвързани с рождената дата на България. Подчертавам, че тълкуването за деня 31 март 2019 г. важи само за партия ГЕРБ, а не за всички партии, които е редно да работят по своите дати“.

„Денят на изборите за Корнелия Нинова е обвързан с нейната лична година на Съдбовно подчинение, с месец на анализ и осъзнаване на грешките, а умението да налага идеите си е свързано с думите, които избира да изрича по време на кампанията и в самия ден 26 май, за нея – ден на стабилизация. Изборният ден на партия БСП позволява постигане на очакваните резултати, но думите, изречени, за да дискредитират личност или партия, без значение дали от опонентите им в парламента, като приятелски и вътрешнопартиен огън, или от извънпарламентарните участници на евроизборите, работи само в тяхна вреда. Дали ще съумеят за овладеят безконтролното злостно глаголене, зависи от тях. Заложат ли на омразата в говоренето, трудно ще постигнат партийните си мечти“.

Прогноза: Какво очаква правителство „Борисов-3”, гласувано на 4 май 2017 г.?

„Ще припомня няколко астрологични фактора, които поне до момента с нищо не са се променили и не са заличили заложеното в деня 4 май 2017 г., позволяващи ГЕРБ да изкара четиригодишния си мандат. Датата 4 май и часът на гласуването засилват стремежа на новото правителство заради Слънцето в Телец и асцедента в Рак да работи в полза на България, да създаде нови работни места, да привлече нови инвеститори. Изненада е, че президентът Радев, въпреки положителните общи заложби в този ден, позволяващи разбирателство, вместо да ги използва, реши да избере неразбиратеството и противопоставянето. Новото правителство получи неочакван Съдбовен дар, при това от БСП. Съгласно астрологичните аспекти, гласуването трябваше да започне след 11:55 часа, защото дори и в най-добрите дни има часове, които е наложително да бъдат избегнати. Дебатите започнаха в 11:25 ч. и нямаше да е никак добре, ако бяха приключили преди проблемния час, но реториката, основно на БСП, направи огромна услуга на ГЕРБ и гласуването започна в 12:41 ч.“

„Корнелия Нинова даде шанс за стабилността на правителството, постла му червен килим по пътя към успешен четиригодишен мандат. Денят 3 май 2017 г. и часът на обявяване на министрите от третото правителство на Борисов са носител на изискване да бъде изчистена негативната карма на българския народ, но не само заради оставките и незавършения мандат на двете правителства на Бойко Борисов, а натрупаната за всичките години от 1989 г. до днес. Въпреки противоречията и разногласията с „Обединени патриоти” като коалиционен партньор на ГЕРБ, няма предпоставка за предсрочни избори. А смяната на министри в един кабинет е нещо обичайно. Случвало се е и ще се случва у нас и навсякъде по света.

Като четем тази „прогноза“ ни се струва, че Алена, вместо на служба на астрологията е на служба при Борисов. Но така е с врачките и гадателите. Те винаги са близо до силните на деня.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *