В Япония обвиняват САЩ за земетресението с магнитуд 7,1! HAARP ли е замесена?!

Свят

Американската система HAARP , която изследва йоносферното разсейване на високочестотни радиовълни, се намира в Аляска, съвсем близо до Япония.

 

Затова японските социални мрежи доста сериозно обсъждат участието на американците в последното земетресение. Системата за изследване на йоносферата HAARP е повлияла отрицателно на литосферата, твърдят привърженици на конспиративните теории в японските социални мрежи.

Американската система, която изследва йоносферното разсейване на високочестотни радиовълни, се намира в Аляска. Според японците това е истинско климатично оръжие, което може да причини бедствия. Жителите на Япония бяха объркани от факта, че HAARP е обект, свързан с американските военни организации. Поради тази причина те се питат дали неотдавнашното разтърсване на земята има общо със стартирането на системата?

Потребителите отбелязаха, че сценарият на изкуствено земетресение е наличен в трудовете на Масачузетския технологичен институт. Намерени са доказателства, че HAARP, манипулирайки йоносферата, може да повлияе на природните явления, причинявайки глобални катастрофи. Съединените щати планират да тестват инсталацията в други страни, заявиха потребители на японски социални мрежи.

Достоверността на изявленията е под огромен въпрос, но фактът на масовите дискусии около американския обект остава факт. Припомняме, че земетресението в Япония се случи на 13 февруари, то беше с магнитуд 7,1. Не са регистрирани големи разрушения.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *