Гала излита от ефир заради безумен гаф? Майки на война с водещата, вижте за какво е лудият скандал

България отблизо

Ужасена съм!

Потресена съм!

Нямам думи, с които да изразя погнусата си.

Зная, че мнозина ще ме обвинят, че съм назадничава и не приемам новия морал, новото време, новите ценности, но за какви ценности става дума, когато това, което видях, минава представите ми не за нормално, а и за патологично ненормално, пише читателката ни Анита Костова.

Стоях на пейка в парка и се наслаждавах на уханието на липите. Срещу мен на десетина метра седнаха четири момиченца. Полудеца, полужени – някъде 12-13 годишни.  Облеклото им беше повече от скандално. Впити бюстиета, голи коремчета, изрязани къси панталонки. Даже си имаха и татуровки, а едното обеца на пъпа.

Хлапетата бърбореха весело и чакаха да мине мъж. Без значение млад, или стар, просто мъж. В мига, в който се появяваше жертвата им, те внезапно започваха да се опипват една друга и да стенат така изкусително, че чак по*но актриси биха изпитали професионална завист. Виеха като разгонени котки, ахкаха и охкаха. Мъжете се стряскаха, някои бързо отминаваха, други се спираха, гледаха ги невярващо, трети започваха притеснено да си оправят панталоните, а четвърти просто застиваха и не знаеха как да реагират. Какво зяпаш бе, разкарай се, викаха им Лолитките и се заливаха в луд смях. До следващата жертва. Стоновете и охкането пак започваха, а мъжете буквално оставаха като в небрано лозе.

С една друга жена се приближихме до девойчетата и попитахме нормално ли е това, което правят, а те ни нарекоха дъртачки, които им завиждат, че мъжете ги харесвали. Аз съм на 48 години, не се имам за дъртачка и такова поведение в живота си не бях виждала!

Хубави, добре гледани деца, българчета с поведение на улични котки. Днес стенат и вият, а утре?

Зададох си два въпроса. Напоследък има доста изнасилвания. Наистина ли само мъжете имат вина за тях? Не ме разбирайте грешно, не оправдавам нито едно посегателство върху личността, но при тази ситуация поведението на новопръкналите се моми не е ли от типа „Ела, Вълчо, изяж ме!“? В природата, когато една самка се разгони, мъжкарите чак се сбиват кой да я избави от страданията…

Вторият е – в какви семейства живеят тези момичета? Родителите им слепи ли са, глухи ли са? Не виждат ли как се обличат, защо са им разрешили да се татуират на 12 години и да си слага пиърсинги? Такова решение би могъл да вземе само пълнолетен човек, а не дете.

През ден четем зов за помощ – избягала Изабела, търси се Стела, някой да е виждал Мариела?

Ами къде сте, драги родители, когато пред очите ви Изабела, Стела и Мариела се превръщат в нагли малки проститутки, когато излизат полуголи от къщи, когато се прибират в малките часове, вонящи на трева и алкохол? Спите ли, дремете ли, не ги виждате ли, не си говорите ли?

И в този ред на мисли се питам каква е ролята на телевизията? Да възпитава, или да поощрява наглостта и разврата?  Миналата седмица Гала покани в студиото си 14 – годишната щерка на Орхан Мурад Сузанита. Известна с опитите си да пее, с разголените си форми и непукисткото си  поведение.  „Кажи ми сега, мило дете, откога пушиш“, попита разнежено Гала, сякаш на посещение при нея се е отбила  някаква звезда от световна величина.  „Ми…пуша малко, сутрин с кафето една, като хапна пак, три, четири на ден максимум.“ – отговори девойчето, което отдавна не е девойче, а само по възраст.

Ами училището върви ли, продължи Гала. „А, не ми се учи много, имам си други приоритети“ – сви устни Сузанита. Стигна се и до темата за сек*а. Младата издънка на Орхан Мурад обяви, че отдавна го прави, но била казала на родителите си. „А защо се снимаш с голо ду*е?“ продължи водещата. „Защото ми е хубаво и ме кефи“, отговори дръзко момичето.

Питам се кой разреши на Гала да кани малката пик*а и то в най-гледаното време, когато пред телевизора има деца?

Какво искаше да ни покаже с интервюто с нарисуваната госпожичка? Можеш ли да каниш непълнолетна, нищо, че е с баща си? Можеш ли да развяваш нейните пошли ценности пред цял народ?

Питам и също има ли тази девойка разрешение от Инспекцята по труда разрешение да работи, да снима клипове, да пее нощем в чалготеки, когато по закон на нейната възраст това е забранено и става само при изключителни случаи? Къде е Агенцията за закрила на детето и куп още НПО-та, та малката лолитка се чекне пред камери и проповядва разврат пред подрастващите в цяла България и те се избиват да й подражават?

И най-важното – кой й дава и ефирно време? СЕМ къде е?

Настоявам всички майки да се обединят срещу тази пошлост, а Гала да си вземе почивка от ефира.

Ако трябва завинаги! Щом не различава добро от зло, прилично от неприлично, та чак вулгарно, мястото й не е там!

Ние искаме да отглеждаме нормални деца, а не малки проститутки, пише възмутената бургазлийка.

А ние сме съгласни.

Институциите спят, родителите са вдигнали ръце, а децата ни се превръщат в малки блудници.

Някой трябва да спре това!

Завинаги!

Редакция: Станислава Славова

loading...

Tagged

10 thoughts on “Гала излита от ефир заради безумен гаф? Майки на война с водещата, вижте за какво е лудият скандал

  1. Тази тв „водеща“ отдавна трябваше да бъде свалена от екрана. Предаванията и са абсолютно безполезни, дори морално опасни. Щом направи реклама на порно звездата Ким Кардашян става ясно каква помия се излива от там.

  2. Питала е, за да покаже от колко малки момичетата всъщност не са малки. Това й е работата – да пита. Гала сега ще е виновна, че хората не си гледат децата и че станали блудници.. ..

  3. За Гала не знам, но наистина къде са закрила на детето защо не взимат мерки, та дори полицията тая пикла Сузанита трябва да има вечерен час, както всички останали нейни връстници. Да не говорим за визията й, че е като на стара чанта от 43 година страшен ужас е новото поколение

  4. След като работиш в телевизия,която има за цел да полира мозъци и разпространява упадък ,а ти се чудиш,по какъв скандален начин ,да привлечеш вниманието на публиката заради квотата ,която определя неморалното ти заплащане от доста хиляди лева (докато пенсията на баба ти е 300 лв в най добрия случай) и има хора ,които те потупват по гърба за “ добре свършената работа“ …а морал …той плаща ли луксозните сметки!Тъжно ,Брате се живее…

  5. Гала е една проста, некадърна курва, изградила кариерата си със същите средства и похвати като Сузанитка – какви предавания очаквате да прави? Какъв морал, какви принципи, каква етика и естетика очаквате да прояви тази застаряваща екранна пуйка????….

  6. Явно Гала няма с какво да си пълни предаването и е решила да покани скандалната Сузанита, без да помисли колко морално е това. Въобще не я гледам, защото чести гости са и поп фолк изпълнителки, а като започне ВИП брадър, с часове нищи поведенето на „виповете“. „На кафе“ е елементарно предаване с ниски ценности. Нима няма по-важни и интелигентни сфери на разговор? А като се спре на някаква тема, я разнищва по половин-един час. Скучно и нединамично предаване.
    Всъщност не знам дали това зависи от Гала или от продуцентите на предаването, но явно има публика, щом толкова години е на екрана.

  7. Напълно подкрепям Анита Костова! И аз бих се възмутила от такова поведение! Права е, че телевизията трябва да възпитава, а не да подтиква към морален упадък!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *