Маноил Манев: Само президентът има полза от голия Борисов! Сниманите пари не са истински!

България отблизо

Мястото на депутатите и кметовете на ГЕРБ беше зад Борисов. Това заяви депутатът от ГЕРБ Маноил Манев след вчерашния брифинг в централата на партия по повод гласовия запис с Бойко Борисов от преди дни и снимките от държавната спалня на премиера.

Вчера министър-председателят критикува остро нарушаването на личното му пространство. Той заяви, че никога не пие алкохол, а записът с наподобяващ на негов глас е неверен. Премиерът разкри още, че президентът Румен Радев го следи с дрон. Борисов бе категоричен, че няма да го принудят да живее в страх и да се съмнява в близките си.

„Мафиотски методи, класическа политическа атака на хора без политически възможност. Мафиотски методи са да видиш как спиш сам, а някой те е заснел. Това е сигнал към Борисов тип „внимавай какво правиш“, но пред премиера това няма да мине. Снимките от спалнята на Борисов са политическо-мафиотска атака“, каза още той. Тома Биков каза дали Цветан Цветанов е снимал Борисов и разби Радев Тези снимки са за аудитория, да гледат банкноти, но дали са истински тези жълтеникави кюлчета, попита Манев и допълни: „Разследванията по снимките и записите ще покажат много неща. Ще се разбере кой е снимал, но хората ще запомнят тази гадост (б.а. – снимките) – ченгесарска история.“

Доста хора имат достъп до спалнята в държавната резиденция. Чистачки, охрана и всякакъв персонал имат достъп до там.  „Явно някой хора не искат да се обясняват за 18 обвинения и то и за тежки престъпления’, коментира Манев възможната причина за записите и снимките с премиера.

„Имам честа да говоря с премиера по телефона и категорично заявявам, че той не използва такъв речник и не звучи така“, допълни депутатът от ГЕРБ.  „Има ли такава служба, която да е подчинена само на един човек? Да, има! Това е НСО, която е контролирана от президента Радев“, завърши Маноил Манев.

Tagged

1 thought on “Маноил Манев: Само президентът има полза от голия Борисов! Сниманите пари не са истински!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *