Генерал Атанасов: Борисов трябва да уволни спешно един силно негов министър. Иначе си отива!

България отблизо
Васил Божков е били издирван и намерен. Не бих искал да коментирам оперативните въпроси по темата. Важен е политическият въпрос.
След като започна операцията, у нас казаха, че 210 млн. не са весени в хазната. Гешев каза, че са половин милиард. Кой събира държавните вземания в държавата? Това е министерство на финансите. А управлението на общите ни пари е на-важното нещо в държавата.

Това каза лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов по БТВ.  За мен е важен политическият въпрос – за последните пет години при министър Владислав Горанов, Божков си е спестил половин милиард лева.  Божков изгря по времето на Цар Сакскобургготски. Негови хора бяха депутати, един от тях бе от Разград.

 

След като установихме, че в Перник няма вода, се взе главата на Нено Димов. Ако половин милиард ги няма, кой трябва да понесе отговорност? Не познавам Васил Божков. На кого е подчинена Комисията по хазарта? На финансовото министерство.

 

Сега ще видим дали Божков ще бъде върнат. Таки не го върнаха от ОАЕ. Очевидно е, че е имало политически чадър над Божков. Вчела излезе информация, че Божков е ръководил Комисията по хазарта. По мое време нямаше такъв разгул и такива реклами по телевизиите.

 

Нека КС да се произнесе какво значи държавна измяна. Умишлено се пуснаха части от разговори в публичното пространство. В парламента има комисия за контрол на службите за сигурност. Председател е Димитър Лазаров. До ден днешен парламентът мълчи. Тази комисия това й е предмета на дейност. Има законова забрана да се разпространяват СРС-та. Ние не знаем какво има в тези СРС-та.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *