Георги Марков: Ако Мая Манолова се кандидатира за кмет, няма да е честно към Борисов

България отблизо

Трябва да е луда, за да се яви на избори, които ще загуби и вместо Манолова ще я кръстят Костинбродска. Считам, че е умна жена, много добър Омбудсман е, за което няколко пъти в Парламента съм я поздравявал за нейната дейност, каза Георги Марков.

 

Считам, че на 30-тата юбилейна година от демократичните промени София – градът, от който тръгнаха промените, няма да допусне подкрепен от социалистите кандидат да стане кмет. Да не говорим, че ГЕРБ видимо промени София и дори тези, които не обичат партията ползват благата – и метрото, и зала „Арена Армеец”, и всички, вкл. и редовите социалисти, се разхождат по обновения бул. „Витоша”. Така, че мисля, че разумът ще надделее и тя ще си остане Омбудсман. Разбира се, не е изключено и някой ден да се върне в политиката, както се казва: що е време, все пред нея.

 

Спомням си, че веднъж в Парламента тя ми разказа каква силна реч е направила по въпроса за стандарта на храните на форум на Вишеградците в Братислава. Орбан лично я е поздравил. Тогава тя ми каза колко е била впечатлена от унгарския премиер. Това е удобен повод да й кажа да се учи от Орбан на търпение (8 години Орбан бе в опозиция) – все някога ще й дойде време да се върне в политиката.

Едно сегашно включване ще припомни цялата сага Костинбродска афера, което няма да е в нейна полза. Не ми е работа да й се бъркам, но доколкото си спомням независимо, че  тя бе острието на опозицията и на практика Борисов я назначи за Омбудсман, НО ЗА ПЪЛЕН МАНДАТ, а не до кметските избори в София.

Ако се кандидатира, ще издъни Борисов.

И той няма да е доволен от това, завърши Марков.

Tagged

2 thoughts on “Георги Марков: Ако Мая Манолова се кандидатира за кмет, няма да е честно към Борисов

  1. „Николай“ и „Стефан“ – цинично и неврастенично ченге.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *