Георги Марков взривяващо: Ражда се нов мощен съюз в Европа, тези страни ще обърнат дневния ред!

България отблизо

Изборите за европейски парламент са абсолютно политическо земетресение. Това обяви в интервю бившият конституционен съдия Георги Марков.

Причина за думите му е, че в почти цяла Европа печелят десни и крайно десни националистически партии.

 

На тези избори се получи истинско земетресение в Европа. Партията на г-жа Льо Пен буквално разгроми с двоен резултат тази на президента Макрон във Франция.

Той се принуди да разпусне парламента и да насрочи предсрочни избори в края на този месец. Републиканците на Ерик Сиоти поискаха съюз с Льо Пен. Абсолютна победа ще имат десните. Мелони в Италия си потвърди първото си място. Салвини направи и 10 процента, колкото и „Форцата“.

 

Дясната коалиция са с над 50%. В Германия се получи истинско чудо. „Алтернатива за Германия“, която либералните медии обявяваха фашистка, победи в цялата страна. Канцлерът Шолц падна отвсякъде, като Макрон.

„Алтернатива за Германия“ победи дори в Източна Германия. 89-та Дрезден и Лайпциг се разбунтуваха през 1989 г. и свалиха стената. Източните немци, не западните я свалиха – казаха „ние сме народа“ и направиха това чудо.

В Нидерландия българомразецът и колоездач Рюте се срина до 4%, а крайно десният Герт Вилдерс си осигури седем депутата. Това е истинско политическо земетресение“, подчерта конституционалистът.

 

Той прогнозира, че до няколко месеца много от европейските държави ще се обърнат срещу политиката на Европейския съюз (ЕС).

„Либералните медии лъжат, че Орбан е дал лош резултат в Унгария. На евровота той взе 45%, нито една партия в Европа не го доближава, абсолютен европейски шампион на тези избори. Дори когато направи 52% през 2019 г. имаше 1,8 млн. гласа, сега са 2 милиона.

Бабиш печели в Чехия, а в Австрия „Партията на свободата“ на Херберт Кикел победи тази на управляващия Нехамер. Септември предстоят избори, което означава, че победата за Кикел е в кърпа вързана.

Една трета от децата в Австрия се раждат са мюсюлмани, а Кикел е твърдо против продължаващата миграция. След тази победа на „Партията на свободата“, както и сигурната през септември, спокойно можем да очакваме Австро-Унгарски съюз.

Там ще са Австрия, Унгария, Словакия на Фицо, който за щастие оцеля, Сърбия, Словения и Чехия.

И този съюз вече ще може твърдо да каже на западните колеги – ние не ви се бъркаме, участвайте си във войни, вкарвайте си мигранти и викайте „Да живее третия пол“. Ние казваме „Не на войната“, „Не на мигрантите“, „Не на джендър идеологията“.

В Европа това ще се случи до края на годината, като към това можем да прибавим и абсолютно сигурната победа на Тръмп в САЩ“, завърши Марков.

Източник : Блиц

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *