Георги Марков: Господ да ни е на помощ, ЕС може да рухне, може дори избори да няма!

България отблизо

От 500 млн. европейски граждани към момента са ваксинирани само 3%. Ако въведат ваксинационни паспорти, излиза, че неваксинираните няма да могат да пътуват, друга тема е, че няма и къде.

След подобни щуротии, след като рухна и Шенген, може да рухне и самият ЕС. Ще дойде време всяка страна да се спасява поединично и България не бива да е на опашката. Ако цунамито коронавирус, в новия си фасон от Централна Европа, се стовари върху нас, Господ да ни е на помощ и дори избори няма да има.

Това каза кандидатът за депутат от ГЕРБ Георги Марков,

Прав е Орбан като казва, че няма добри и лоши ваксини, а такива, които ги има и ги няма; че въпросът за здравето на хората е над политическите и търговските интереси. Не е важно котката дали е черна или бяла, а да може да лови мишки.

В словашкия парламент една малка политическа фракция блокира закупуването на руски ваксини и след като хората побесняха, и хванаха тоягите, преговорите с руснаците започнаха.

България няма от какво да се притеснява. Брюксел няма да ни изключи от комсомола. Меркел и Курц са в непрекъснат контакт с Путин. И нещо любопитно – външният министър Петер Сиярто призна, че 14 негови колеги от ЕС са му поискали координатите на руската фирма за ваксината.

В град Дебрецен вече е разчистен теренът за завода, който ще произвежда „Спутник V“. От тази ваксина Унгария вече закупи 2 млн. дози. И двете ваксини са одобрени от независими една от друга агенции в Унгария.

За съжаление, Централна Европа е потопена от чумата на коронавируса – Австрия, Унгария, Полша, Чехия, Словения, Хърватска и особено Словакия. При положение, че това са страни с развита битова хигиена и култура и във всичките има стриктни мерки и карантина. В Унгария заразените чукнаха 5000 на ден, при положение, че след 20:00 часа вечер не може да се излиза и всички унгарци стриктно носят маски и на улицата.

 

Младият и талантлив канцлер на Австрия Себастиан Курц лично търси Путин по телефона за помощ за ваксината „Спутник“. В Словакия хората са отчаяни и болниците са препълнени. Виктор Орбан изпрати спешно респиратори за живеещите няколкостотин хиляди маджари в Словашко.

На този фон, Мангъра се изказа, че ваксините са „кофти”. Човекът отдавна е казал да сменим ВАКСИНИТЕ С АСПИРИНИ.

„Марешки ще влезе в Парламента – Мангъра ще го вкара!“ Това написа в поредната си прогноза във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Георги Марков, цитиран от Епицентър, който е и кандидат за нов мандат от гражданската квота на партията, в която влезе отново по изричното настояване на премиера Бойко Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *