Гербер се изгаври нагло с баба Дора и нещастните животновъди! Вижте какво направи

България отблизо

Цинична гавра с мъката и нещастието на хората, заради зверското избиване на здравите им животни  направи на стената си във Фейсбук общинският съветник от ГЕРБ във Варна Николай Малев.

Той се изгаври и с протестите на българите, които се опитаха да спрат убийствата на овце и кози заради евентуално наличие на вирус, което така и не беше доказано

Малев написа голяма обява, като призова за…“граждански протест против избиването на комари“ и се обяви за спирането на „тези зверства“. А под поста му негови приятели цвилят възторжено, подкрепят го и се гаврят с клетите животновъди.

Питаме се що за човек е Малев, че сравнява овце и кози с комари?

Млякото и сиренето от дърветата ли ги бере?

Когато са го приели в ГЕРБ не са ли проверили умствения му багаж, или само банковата сметка? Не е ли чувал за човещина и съпричастност? Или тези думички не се котират в партията?

Толкова ли е сляп, че за да защити любимия си вожд, застава срещу целия народ? Или е безчувствен и не осъзнава  трагедията на хората загубили животните си?

Тогава как работи за обществото? Как е станал общински съветник? Как се оправя с проблемите на хората, като не ги разбира, или не иска да ги разбере?

Вижте поста му във Фейсбук.

Ние го оставяме без коментар.

Tagged

4 thoughts on “Гербер се изгаври нагло с баба Дора и нещастните животновъди! Вижте какво направи

  1. гробар, а не гербер. Кой ще му провери умствения багаж като такъв на всички гробари липсва. Знае ли това недоносено и недоразвито откъде идва хляба. И подобен изрод, който се гаври с нещастието и сиромашта ЩЕ ОСТАНЕ ЛИ СЪВЕТНИК?! ТОГАВА СРАМ И ПОЗОР!

  2. НЕ СЕ УЧУДВАМ . ……В ГЕРБ ВСИЧКИ СА ТАКИВА – БЕЗМОЗЪЧНИ, БЕЗЧУВСТВЕНИ, КОРУМПИРАНИ И С МНОГО НИСКА ОБЩА КУЛТУРА!!!!!

  3. В Безмозъчни същество!Умишлено убиват животните и то Овце и кози задавате ли си въпроса защо???Ами просто и логично мюсюлманите не ядът свински а трябва да ги нахранят с нещо за добре дошли!Толкова самолети прикрити в каньони с бризент Мигранти трябва да ги нагостят! Следваща крачка да ни изгонят от домовете ни да ги настанят за се лъснем пред Меркел че сме направили всичко необходимо за мигрантите! Плюя на Вас боклуци бедни!Вас трябва да изгоним от държавата а не да заемате постове и да се разпореждате сякаш ви е бащиния!

  4. Безмозъчен и тъп, също като цървула от Банкя!! Гледах как се разхожда в Провдив по Главната, със свита от гавази и гъзолизци, пълен потрес, надънил двете ръце в джобовете на дънките,вървеше като мутра, коята е дошла за събирането на рекета….Срам и позор, този неандерталец да е министър председател!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *