ГИГАНТСКИ политически ОКТОПОД ТРЪГНА срещу ПРЕЗИДЕНТА Радев! Вижте КАКВО се СЛУЧИ!

България отблизо

Всички яростни поддръжници на статуквото, тръгнаха с голи гърди да защитават Борисов. Такъв е Димитър Ганев, който нарича себе си политолог, но всъщност е на евроатлантически „субсидии“ в „независимата“ соросоидна хранилка с „гордото“ наименование „Изследователски център Тренд“.  

В интервю за dir.bg, този новопръкнал се „политолог“ заявява без капка свян, че вече можело да говорим за персонален сблъсък на президента Румен Радев с премиера Бойко Борисов.

Валери Симеонов също застана на амбразурата. И попита, цитиран от dir.bg,  защо президентът не бил дал сигнал в прокуратурата. Ами нали, бе г-н Симеонов, всички по-високи длъжности в прокуратурата, МВР, ДАНС, КОНПИ и т.н. са назначавани от Борисов? И за да го разследват, трябва най-напред да разследват самите себе си?

Но нека да караме по ред. И първо, ясно да кажем на този Димитър Ганев, който претендира да прави анализи, че  сблъсъкът между Борисов и Радев не е просто персонален. Има нещо много по-голямо от персоналния сблъсък.

И това е сблъсъкът на ценности. Президентът Радев много пъти акцентира в свои изказвания именно върху този аспект от конфронтацията му с Борисов. Защото Румен Радев, пръв заговори за възстановяване на паметта за българската история. И имаше причина да го направи. Защото години наред, особено по време на управлението на Борисов, се изливаха тонове помия върху всички величави и трагични моменти от нашата история.

Борисов, като най-голям приятел на Ердоган, се опита да заличи петвековното турско робство. Неговите послушници започнаха да го наричат „присъствие“. Борисов с охота позволи да се построят в България повече джамии, отколкото има в Турция на глава от населението.

Борисовчетата опитаха да заличат и писателите класици. Нахвърлиха се със злоба на патриарха на българската литература Иван Вазов и твърдяха, че неговия роман „Под игото“ бил много слаб и разхвърлян, и прочие глупотевини. Гениалният български поет Христо Ботев направо го отрекоха, наричайки го разбойник и крадец. Опитаха да окалят дори иконата на българската Национално-освободителна революция Васил Левски, който, според тях не бил нищо друго освен терорист, който се бори със законно установената турска власт. Да не говорим за Гео Милев, Никола Вапцаров, Христо Смирненски, Елин Пелин и още много други.

Именно срещу това заличаване на българската историческа памет, въстана Румен Радев, защото много добре си даваше сметка, че целта е да се унищожи спойката на нашето общество. Онова, което ни прави българи – българската духовност.

Румен Радев се обяви против търговията на Борисов с националния суверенитет. Поиска да спрат мафиотските сделки на триумвирата Борисов, Пеевски, Доган. Президентът поиска възстановяване на българската икономика, нещо, с което Борисов трябваше да се захване още преди 8 години. Поиска да се предприемат конкретни стъпки за ликвидиране на най-ужасяващата демографска криза в историята на държавата ни, но не чрез внасяне на ислямисти и джихадисти. Поиска да се избавят българите от огромната мизерия, в която управляващата върхушка нарочно ги държи вече почти 30 години.

Следователно конфликтът не е просто персонален. Румен Радев тръгна на борба със статуквото, което Борисов олицетворява. С всички тайнствени и злокобни олигархични и мафиотски кръгове, които надничат зад гърба на премиера. С нашите и чужди олигарси.

Може ли президентът Румен Радев да спечели тази неравна битка? Може ли като свети Георги с един удар да убие ламята? Може ли да се пребори с гигантския политически октопод, който е оплел в пипалата си цяла България?

Да, битката, в която влезе президентът е неравна. Дори в известен смисъл самоубийствена. Но това само показва колко смел и силен духом е нашият президент. И колко твърдо защитава България и българския народ.

Затова, точно сега е моментът да покажем, че сме достойни за такъв президент. Затова сега трябва българският народ да застане като един в защита на Румен Радев. Не 50% или 60%, а всички, като един. Защото ще има нови удари срещу президента. Ще искат да му запушат устата. Ще искат импийчмънт.

Ние пък трябва да поискаме ново Велико народно събрание. И президентска република начело с Румен Радев. За да изгони всички мафиоти и олигарси. За да възстанови икономиката и да повиши доходите. За да я има нашата родина България.

Няма друго спасение. За нас. И за нашия президент.

Автор Иво Македонски, istinata.net

loading...

Tagged

7 thoughts on “ГИГАНТСКИ политически ОКТОПОД ТРЪГНА срещу ПРЕЗИДЕНТА Радев! Вижте КАКВО се СЛУЧИ!

  1. Президентска Република с права като на Путин !!! Притеснява ме обаче охраната на Радев. Кастро и Путин лично си я организираха. А вече имаме опит да сплашат президеншата. Престъпната анти българска мафия (правителството) няма да се спрат пред нищо, за да не им падне кокала от уастата.

    1. Айдееееее….и Кастро намесихме вече! Венецуела не беше ли я тя в кюпа? Северна Корея?Не е ли намесена?Направо съм изненадан! Ебати романите,дето четеш

  2. Ха тъка! По какво се различава Президентската Република от Народната Република на бай Тошо?! Идвате на моето предложение от преди година: Ген. Радев трябваше да установи първо военна, а след това президентска ДИКТАТУРА! „Октоподът“ е проникнал дълбоко и с хленчене , закончета и правилници няма да пусне…..

  3. Айдееееее….и Кастро намесихме вече! Венецуела не беше ли я тя в кюпа? Северна Корея?Не е ли намесена?Направо съм изненадан! Ебати романите,дето четеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *