Големият политически анализатор Георги Харизанов в гореща връзка с Нено Димов. Ето какво призна!

България отблизо
На първо място виновни са директорите на местните ВиК дружества.
Веднага след това – шефът на местната басейна дирекция. Областният управител – представител на държавата и всички представители на местната власт. Дано прокуратурата намери доказателства за да потвърдят фактите.
Това заяви политологът и журналист Георги Харизанов, като посочи виновниците за водната криза в Перник.

Близки сме с министър Нено Димов, но нямам назначения в правителството, така отговори той пред bTV на появилите се мнения в социалните мрежи, че Димов бил негово назначение.

Нямал назначения в правителството?

Ама и това ли е цената на ежедневното плюене или галене на главички от телевизионния екран?

Досега си мислехме, че става дума само за пари, а то било и търговия с влияние.

 

Ние искахме отстраняването, не оставката на министър Димов. Той е ерудиран човек, но не можа да се справи с проблемите в една брутална българска действителност.

/Ама как така? нали бруталната действителност досега беше измислица на опозицията, а Харизанов хабеше тонове слюнка да ни убеди, че всичко е розово и върви по мед и масло? Как нещата се обърнаха?

Сега Харизанов твърди, че имало лошо управление. А само преди седмица вижте какво каза ТУК

Покрай скандалите с водата в Перник. този сюжет с 35 млн го знаем за рехабилитация на язовирната стена. 120 млн – за водопроводната мрежа. Три години по-късно проблемът е налице, каза експертът Емил Георгиев.

 

Харизанов коментира и другата гореща тема – за язовир Бебреш: Г-н Гавалюгов е заблуден или лъже. Няма пречиствателна станция за язовир Бебреш, посочи Харизанов.

Tagged

1 thought on “Големият политически анализатор Георги Харизанов в гореща връзка с Нено Димов. Ето какво призна!

  1. До кога,ще давате трибуна на този,който не помни,какво казал преди два дена?Той отдавна трябваше да е в затвора!Заради такива катили БЪЛГАРИЯ,не може да се оправи!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *