Горанов изплака: Искат да ме арестуват! Не знам коя е Мата Хари!

България отблизо

В България отдавна се провежда един социален експеримент с неясни последици. Веднага след разразилия се скандал с невнесените данъци от Васил Божков прокуратурата проведе разговори с министъра на финансите тогава – Горанов.

Това заяви Владислав Горанов от ГЕРБ по повод списъка, който премиерът Кирил Петков внесе в прокуратурата-

Ако той очаква, че ще бъда задържан за 24 часа, това са ирационални очаквания. И аз направих една бърза справка в Гугъл за извършени престъпления от Кирил Петков и Асен Василев. Резултатите са сериозни разследвания на авторитетен български сайт“, каза Горанов.

Той коментира и самото изготвяне на този списък.

„Ако бяха постъпили по друг начин, щяха да паднат в друг капан. Не е сериозно министър-председателят на една европейска държава да борави с Гугъл. Обидно е за българския избирател след всички пари, които плащаме за службите“, посочи Горанов.

По думите му твърдения на самия Божков трябва да се докажат.

„Ако Божков се чувства на правилната страна, да заповяда и да защити тезата си. Той предпочете да се укрие“, заяви той и допълни:

„Ако спазваме технологията на Петков, и Божков трябва да е в списъка. Ако аз съм корумпиран, той е давал. Прокуратурата няма какво повече да направи, освен да разследва и да вземе обяснения от всички, замесени в случая“.

Според него изготвянето на подобни списъци се прави като отчаян кризисен пиар.

„Не съм засегнат, че Кирил Петков припомня една тема. Аз съм притеснен и разочарован като гражданин, че българският министър-председател толкова лековато борави с факти и смесва властите“, коментира той.

„Със сигурност съм си говорил с Божков не веднъж. Не го крия, но разговорите са били за законодателството, което да регламентира по-облекчен режим за хазарта и за рекламата за хазарта – неща, които не се случиха. Не съм получавал пари от Божков и не мие предлагал. призна Горанов.

„Анонсът ви беше, че се обсъжда една много интересна тема от седмицата. Интересната тема от седмицата е, че в България съществува Гугъл и че министър-председателят на България създаде списък 19+1. Аз няма да коментирам министър-председателя и ми е под нивото в случая“, заяви Горанов.

Той отново коментира темата за Мата Хари и снимките от спалнята на Борисов.

„Нямам представа коя е Мата Хари. В исторически план знам коя е Мата Хари. В конкретния случай не знам кое лице стои зад това.

Знам по темата толкова, колкото и вие. Снимките, които съм виждал, не знам дали не са манипулирани. Това са едни изображения“, каза Горанов и заяви, че в разговор с Борисов по темата той му е казал, че „мафията го е сготвила“.

„Предлагано ми е да се върна в политиката, от партията, която ме „отритна“, но към този момент нямам такова намерение“, сподели плановете си Горанов.

Той коментира и скандала с издирваната кола, с която се опита да премине границата.

„Първо колата не е моя, на лизинг е, второ не е открадната, а обявена за издирване, трето – експертизите посочиха, че колата категорично не е манипулирана. Как може да бъде повдигнато обвинение на един ползвател.

Това означава да се повдигне обвинение на всеки един, който ползва електричките, ако някоя от тях е издирвана. Случаят за мен ще приключи с края на досъдебното производство“, обяви Горанов.

Tagged

1 thought on “Горанов изплака: Искат да ме арестуват! Не знам коя е Мата Хари!

  1. Време ти е но с конфискация на имуществото ти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *