Дайнов прати „Възраждане“ на бунището

България отблизо
”Най-важното от отминалите избори е, че ”Възраждане” няма да взимат цялата власт. Няма да въвеждат копейката като парична единица и няма да ни вкарват в концлагер. Вижда се края на копейката. ”Възраждане” ще отидат там, където отидоха Волен, НФСБ, ВМРО и Бареков. И те отиват на бунището на историята.”

Това заяви в предаването „Денят с В. Дремджиев“ политологът и университетски преподавател проф. Евгений Дайнов във връзка с отминалите местни избори.

 

По думите му другият важен извод, който може да бъде направен, е, че Варна се връща в България.

 

„Варна беше до такава степен пропаднала, тя беше изпаднала извън Република България. Варна беше съветски град със съветски манталитет, с бандитско управление от съветски тип. В града цареше тотален хаос по улиците. Това определено не беше част от България. Настоящият резултат изразява разбирането на варненци, че трябва да се върнат обратно в България и това е изключително добре“, коментира ученият.

 

Според него моделът „ГЕРБ“ получава удари от 2019-2020 г.

 

„Интересното е, че свързаните с него (бел. ред. модела „ГЕРБ) огнища на отрова започват да се пръскат един по един – изтичат като циреи. Това означава, че така са се променили условията за виреене, че се създава един огромен натиск. Вижте ДАНС – ДАНС се саморазкриха като политически играчи от най-мафиотски тип. ЦИК също се саморазкри като мафиотски играч – тя откровено саботира машинния вот“, посочи преподавателят.

 

Проф. Дайнов изрази мнение, че ЦИК-аджииките осъзнават, че при една работеща прокуратура те ще влязат в Сливенския затвор.

 

Политологът допълни, че президентът Радев действа точно толкова нахално, колкото ДАНС и ЦИК.

 

„Той знае за какво става дума. Ударена е националната сигурност. Както ЦИК до последно се опитваха да провалят машинния вот, така Радев няма да подпише уволнението на шефа на ДАНС. Свинщините растат непрестанно, но за тях трябва да се плаща“, смята той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *