Димитър Главчев нагло: Толкова прост народ на протестите не съм виждал! Излезли са разни неграмотници и тормозят мирните граждани!

България отблизо

От ранни зори в София е истински ужас. Това е така заради шепа протестиращи, които затвориха редица ключови столични кръстовища, възмутиха се ГЕРБ депутати. 

По-рано днес демонстранти парализираха движението в района на Софийския университет и Орлов мост.  Преди това те блокираха кръстовището на булевардите „България“ и „Aкадемик Иван Евстратиев Гешов“.

Депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев обаче намери доста интересно обяснение за случващото се. „Разбрахте ли защо са блокирали “България” и “Гешов”?

Помислили ги за Борисов и Гешев“, написа политикът в личния си фейсбук профил. Под думите му заваляха куп коментари, които бяха със същия шеговит тон, но имаше и такива, които се възмущаваха от факта, че шепа хора пречат на хиляди други.

„Смяташ ли, че блокажът знае кой е Гешов?“ – бе отговорът на колежката му от ГЕРБ Десислава Атанасова. „Ами то с техният капацитет, може да кажат, че са били в Унгария, а те били на бул. „Будапеща““;

„Това вече е пълна анархия…“; „Мисля, че вече не е смешно. Как не се мисли за правата на хората, които нямат нищо общо с протеста им“; „Една шепа хора тормозят цял град! Какво ще постигнат по този начин?“;

„На този митинг толкова прост народ е имало в тази Държава не е за вярване! Затова Божков се подиграва с тях!“; „Ами вижте – кои ръководят протестите и ще Ви стане ясно, кой – кой е !“ – това са само малка част от коментарите под поста на Димитър Главчев.

Tagged

2 thoughts on “Димитър Главчев нагло: Толкова прост народ на протестите не съм виждал! Излезли са разни неграмотници и тормозят мирните граждани!

  1. Главчо, ти си за боклука. С протестиращите бе и маестро Камджалов, ако въобще имаш някакво понятие за какво иде реч. Няма по-големи тъпанари и примитиви в целия свят от гробаджиите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *