Донецката НАРОДНА република нанесе ОГРОМЕН ШАМАР на НАТО! Ето КАКВО направиха храбрите РУСКИ бойци! Вижте ТУК!

Свят

Донецката и Луганската народни републики в Донбас  отдавна воюват на няколко фронта.

Срещу редовната армия на Украйна, изпратена от дошлото на власт с държавен преврат, правителство в Киев. Срещу бандитските батальони на бандеровската организация „Десен сектор“. Срещу частните армии на украинските олигарси и Запада. Срещу паравоенни ислямистки структури от прогонената и отчасти разпаднала се Ислямска държава. А в битката вече са се включили и чуждестранни военни специалисти, които се прикриват под маската на „инспектори от НАТО“.

Представителят на оперативното командване на Донецката народна република Едуард Басурин съобщава, цитиран от ТАСС и РИА Новости, че на линията, която отделя Украйна от Донбас, непрекъснато пристигат все нови и нови групи лица, които се представят за инспектори от НАТО. Но които всъщност са офицери военни специалисти от Канада, Дания и Норвегия.

Тяхното присъствие, според Едуард Басурин, е основната причина за избухване и изостряне на военните действия в зоната на конфликта. Според Едуард Басурин, военни действия избухват точно на тези участъци на фронта, където са пристигнали, така наречените „инспектори от НАТО“.

Разрушенията и жертвите, които тези военни действия причиняват, служат само, за да могат „председателя на инспекцията“ полковник Франсоа Касолит от Канада и неговия земляк Оуен Бредбъри да си напишат отчетите за „успешно“ свършената работа.

Басурин добави, че в момента се събират доказателства за съучастието на офицерите от НАТО във военните престъпления на Въоръжените сили на Украйна. Според него, събраните обвинителни материали скоро ще бъдат предадени на съда и следствените органи в Донецката народна република. Които ще повдигнат углавни обвинения за съучастие на натовските офицери в извършващите се военни престъпления на киевския режим. Материалите ще бъдат предадени и на редица международни инстанции.

През изминалата седмица, в Министерството на държавната безопасност на Луганската народна република са получили поименен списък с паспортните данни на чуждестранни бойни групи от НАТО. В техния състав влизат граждани на Норвегия, Латвия, Канада и Дания.

Същите тези натовски офицери са участвали и в подготовката на шпионски и диверсионни групи на Въоръжените сили на Украйна. В Министерството по безопасността на ЛНР заявяват, че към съдебна отговорност ще бъдат привлечени всички офицери от НАТО, които са участвали или са замесени в гибелта на мирни жители на републиката.

Трябва да отбележим, че огромният шамар, който ДНР и ЛНР нанесоха на НАТО не е само в скандалното привличане към углавна съдебна отговорност на натовски офицери, замесени във военни престъпления срещу човечеството.

Огромният шамар, който храбрите руски бойци нанесоха на НАТО и Запада се състои и в това, че цялата, изброена по-горе пасмина от редовни украински подразделения, бандити, ислямски главорези, частни армии на олигарси и техните натовски инструктори, не можаха и не могат да сломят съпротивата на непокорния Донбас. Не можаха да сломят жаждата му за свобода и независимост. Както и за достоен човешки живот.

Защото достойнството на един народ е неговата най-висша ценност.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Донецката НАРОДНА република нанесе ОГРОМЕН ШАМАР на НАТО! Ето КАКВО направиха храбрите РУСКИ бойци! Вижте ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *