Емил Димитров – Ревизоро: Първо ще се разведа с жена си и тогава ще вляза в министерството!

България отблизо

„Първата ми работа е да се разведа с жена си, с която от 20 години живея заедно, след това да си приключа всички сметки, да ги подаря на децата.“

Ревизоро се закани, че ако го одобрят, щял да влезе в министерството само с една карта с 1000 лева. Трябвало да е сигурен, че като го задържат, няма да вземат нищо от децата му.

Така иронично отговори Ревизоро на журналистически въпрос дали има смелост да поеме министерството на арестувания Нено Димов.

Емил Димитров – Ревизоро поема поста на екоминистър, за да спаси кабинета. Още не съм избран, има само номинация, заяви пред медиите той преди заседанието на комисията, която оглавява в парламента.

Попитан защо е приел номинацията, той отговори: „Ако искате предсрочни избори, правете ги, аз не искам.“ Ако искаме да има напрежение между малкия и големия коалиционен партньор, можем да го създаваме, допълни Емил Димитров и сподели, че той лично не иска подобно напрежение. Припомняме, че в момента тече подготовката от страна на БСП за поредния вот на недоверие към кабинета „Борисов 3“.

Ревизоро подходи с ирония към журналистическите въпроси. Имам план до 2070 първото полугодие, каза Димитров, пояснявайки, че за второто полугодие на 2070 още мислел. Не искам да има напрежение, искам мандатът да се изкара докрай, изтъкна депутатът.

Очевидно ще трябва да се плати много висока цена и са решили, че аз трябва да я платя, каза Емил Димитров. Не изгарям от желание, но ако някоя работа трябва да се свърши, ще я свърша, закани се той, цитиран от news.bg. Димитров разкри, че не се чувства като жертва.

Отивам, предстои работа, трябва да се свърши, коментира вече сериозно Ревизоро. Той смята да се запознае със ситуацията, дали е източен язовирът, от кога е проблемът. Според него трябва да се намери баланс между интересите на хората и бизнеса. За Димитров трябва да се направи така, че заводите да си намерят собствени водоизточници, но и да останат да правят бизнес в България. Ревизоро е притеснен, че хората в две министерства не смятат нищо да подписват след ареста на бившия министър Нено Димов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *