Александър Ненков от ГЕРБ: Българската икономика е супер, другите катастрофираха!

България отблизо
Обръщам се към колегите от ляво, има време за конгреси, за политически сметки. Сега е време за обединение, защото това положение най-вероятно ще продължи много дълго.

 Това заяви депутатът от ГЕРБ Александър Ненков от трибуната в НС.

По думите му, вече месец и половина сме в извънредно положение. България и правителството са се справили чудесно.

„Защо говорим за икономика, защото България успя да овладее положението, а други държави катастрофираха. Сега те започнаха да говорят за икономика, защото допреди дни много хора умираха. Тук можем да дадем една много ясна равносметка за лявото и дясното управление. Успяхме да съхраним някакъв резерв, който използваме в момента. До този етап държавата се справя с ресурса, който е успяла да задържи. България продължава своя път към членството си в Еврозоната, а това е много важно“, каза още Ненков, цитиран от информационния портал frognews.bg.

Само ще допълним, за да е ясна картинката, че икономическото положение на този депутат е отлично.  Той съди по себе си, и си въобразява, че това се отнася за всички. Майка му е шеф на Комисията за защита на конкуренцията, баща му- бивш конституционен съдия, а конституционните съдии си гласуваха отделни от простосмъртните пенсии. Те са 85% от последната заплата на всеки съдия. В момента те получават към 7000-8000 на месец. Така, че тяхното икономическо положение е много добро. Всички са устроени на високоплатени държавни служби, не се бъхтят за насъщния, не мислят за битови сметки, храна, лекарства, данъци и такси, нищо.

Единственото, за което мислят е как да угодят и да се харесат на своя вожд Борисов. Както и на всеки друг, от когото биха имали някаква полза. В случая, от така наречения Европейски съюз, който им дава възможност да се облагодетелстват безнаказано.

Tagged

2 thoughts on “Александър Ненков от ГЕРБ: Българската икономика е супер, другите катастрофираха!

  1. Какво беше това логорея? А пророчество?
    Напълно отговаря на изискванията за депутат на ГЕРБ!
    Само още не е напълнял, не става за министър. Кога успяват да напълнеят- преди или след като седнат в министерското кресло?

  2. Всички боксови мекерета говорят едно и също като курдисани, де викаше баба ми…
    Евро зона, чакалня – дрън – дрън…
    За там трябва реално работеща икономика, а не Гробаджийска стъкмистика!
    Прочетете изказването на италианския премиер – той съвсем точно е описал положението в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *