Ето защо осъден политик продължава да стои на един от най-високите постове в държавата!

България отблизо

Когато започнах да разкривам далаверите на ГЕРБ те извадиха своите големи бухалки срещу мен. Започнаха да ме обвиняват във всевъзможни неща и да ме съдят за щяло – нещяло. Но това няма да им помогне, заяви депутатът Елена Йончева. 

„Това е петата бухалка с тези къщи, които ГЕРБ вади. Първата бухалка беше, когато аз казах, че от санирането се краде. Тогава Борисов излезе, наговори лъжи, в резултат на което беше осъден на първа и втора инстанция.

Втората бухалка излезе срещу мен, когато показах кражбите при строителството на българо-турската граница. Тогава Валери Симеонов внесе сигнал в прокуратурата срещу мен.

Третата бухалка се вдигна, когато показах пред медиите и пак внесох в прокуратурата сигнал за аферата „Кумгейт“. Тогава Делян Добрев започна да ме съди.

Четвъртото беше, когато казах, че искаме да се направи проверка на пътищата в независима лаборатория. Тогава трима депутати от ГЕРБ, Делян Добрев, Тома Биков и Антон Тодоров, внесоха фалшив сигнал, и това ще се докаже. В резултат на което прокуратурата повдигна тези обвинения. И сега пето, в момента, в който настояваме да се разследва случая „Ало, Банов съм“, отново ми намират някакви къщи, които не са мои“, добави Йончева.

„Записът за Банов няма монтаж и външно влияние, но не може да се използва за доказателство, защото не е оригинален, така казват от прокуратурата“, припомни Йончева.

„Днес направихме констативен протокол при нотариус, където показахме какъв е телефонът, какъв е паспортът на телефона, записът и съдържанието, и запечатахме този плик, защото не искаме този оригинален запис и носителя на записа да изчезне”, съобщи още Елена Йончева. Тя беше категорична, че човекът, който е дал записа, се страхува да говори като свидетел./epicenter.bg/

Сега всички разбираме на какъв тормоз е подложена Елена Йончева, която всъщност се бори за всеки един от нас. Защото ако бъде ликвидирана корупцията, то ще има пари за повишаване на доходите, за здравеопазването и за образованието. За всичко. Но трябва да помогнем на нашата Елена. За да победим стоглавата хидра на сегашното управление.

 istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Ето защо осъден политик продължава да стои на един от най-високите постове в държавата!

  1. Влизането в европарламента няма да е от полза за хората, а само за нея, че ще взема голямо възнаграждение. На мен с нищо не ми е била полезна. Не прави кой знае какво изключение от другите ни политици! Не е русата жена… която… Що си мисля, че се изрусява? 🙂

  2. Много „бухалки“ срещу теб, много се събраха. Не може една да не удари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *