Ето какво се разбраха отцепниците на Слави и Асен Василев

България отблизо

Имахме много ползотворни разговори с колегите. Това лаконично каза след края на срещата с отцепниците на Слави Трифонов, номинираният за нов премиер Асен Василев.

Той заяви още, че отцепниците са получили покана от утре да се включат в работните групи по изготвяне на програмата на новия кабинет.

 

„Имаме много допирни точки. Това, което ни интересува, е ясна законодателна програма и за действие на правителството. При нас нещо като безусловна подкрепа няма.

От утре започваме да работим по програмите. Всеки от нас ще се изясни, дали ще има подкрепа. Националното отгвороно поведение е да има правителство.

Това, което ни обединява, е антикорупцията в този кратък период, промените в регулаторните органи, съдебната реформа, службите за сигурност, промените в КОПНИ. Тази насока ще развием програмата, по която да работим. До петък ще изразим нашето становище, от какво е доволен, дали дава подкрепа“, заяви Иво Атанасов.

Оттам добавиха, че разговорът е бил ползотворен и, че е по-добре да градим, отколкото да рушим.

„Продължаваме разговорите. Имаме чуваемост и да изработим най-добрата програма“, отговори Василев.

„Както видяхме, нали, ние помолихме нотата да бъде върната, не се изпълнява. Надявам се, че всички ще се фокусираме да имаме едно работещо правителство“, взе думата и премиерът в оставка Кирил Петков, отговаряйки на въпрос за изгонването на 70-те руски дипломати от България.

Tagged

1 thought on “Ето какво се разбраха отцепниците на Слави и Асен Василев

  1. И защо ги наричате“отцепници“ като те са си живи ПРЕДАТЕЛИ?И като напускат една партия,защо на тяхно място не влезнат следващите от листата на тази партия,ами ПРЕДАТЕЛИТЕ остават в парламента?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *