Заличават последните следи от масовото убийство в Нови Искър! Нов убит се самоуби! /Гореща полицейска хроника/

България отблизо

Психопатът Росен Ангелов ще изчезне изцяло от лицето на земята.

Тъй като близките му отказали да освободят трупа и да го заровят по християнските и роднинските обичаи, с погребението ще се заеме Столична община.

Тази новина мина между редовете и медиите не я раздуха. Само в две се появи информацията, че трупа на странно самоубилия се Ангелов, който в момента търка хладилника на градската морга, ще бъде кремиран. За по-евтино.

Така завинаги ще изчезнат следите от полуделия „рейнджър“, който изби цели шест души в новогодишната нощ и накрая се самоуби! Но не веднага, а след като разбра, че го издирват. Гръмна се в главата с пистолет със заглушител, за да не вдига шум и да улесни служителите на реда. Защото не искал да ходи в затвора, обясниха вещо криминалисти.

Пенсионирани, или избягали от системата следователи обаче обясниха тихичко, че при подобен казус и подобно зверско убийство с последвало самоубийство труповете не се кремират. Винаги може да изникнат нови доказателства, да се преразгледа делото, да се наложи ексхумация, а в случая няма да има какво да ексхумират. Следите ще бъдат тотално ликвидирани, а събраните улики могат да се подменят в лабораториите и никой няма да разбере каква е истината.

Кой бърза толкова да покрие най-ужасяващото престъпление у нас? Защо е нужно тялото да се кремира? Какво ще й стане на Фандъкова, ако просто не се разпореди да поставят трупа в земята? Кой е наредил кремацията?

Това са въпроси, които никой няма да разгадае докрай и те продължават да засилват в обществото съмнението, че около кървавата касапница има нещо нередно и някой страшно бърза да го покрие. И поддържат версията, че не Росен е убиецът, а някой друг. Пък в публичното пространство продължават да се коментират доста неудобни и нелицеприятни слухове, че истинският убиец е синче на богаташи-партийци и трябвало да оставят името му неопетнено. И да хванат местния откачалник с дебело досие.

И понеже на полицията й писна от толкова убийства, а Борисов скръцна със зъби униформените да се стягат и да въвеждат ред, внезапно един друг случай набързо мина в графата загадъчни.

Това е смъртта на 50-годишния Едуард от козлодуйското село Бутан. Първоначалната информация беше, че е бил намерен мъртъв вкъщи с рана на темето и найлонов плик, вързан върху главата. Така описа гледката приятелят му, който го намерил, същото разказаха и съседите. Вчера обаче МВР обяви : „Не са открити данни за насилствена смърт след аутопсията на трупа. Заключението на медиците е, че не са налице следи от насилие по тялото.  В съобщението обаче не се казва каква е  причината за смъртта на Едуард.

Е, как после хората да не говорят? Как да не се правят на доморасли детективи?

Всеки може да падне вкъщи, да си удари главата и да почине. Ама торбата как се намества в цялата картинка?

Вероятности:

Едуард да си е сложил найлонов плик на главата /незнайно защо/, да е изгубил ориентация и да е паднал, удряйки фатално тила си.

Да е паднал, да се е ударил и да си е сложил плик после да топли, или да замрази с лед раната.

Да е паднал, да е починал, след това да е  станал набързо да си самонахлузи плика, за да заблуди разследващите и пак да се е гътнал.

Коя е вярната?

Вярно е едно единствено нещо.

Хората не вярват на полицията.

А защо не вярват, всеки може да си отговори сам!

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

 

Tagged

4 thoughts on “Заличават последните следи от масовото убийство в Нови Искър! Нов убит се самоуби! /Гореща полицейска хроника/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *