Политолог предрече: ГЕРБ ще се самоубие като Росен Ангелов!

България отблизо

У нас ще се случи нещо, което ще е прецедент в съвременната история.

Управляващите  партии ще се самоубият заради тотално антибългарската си политика, заради лъжи и сливането им с престъпността. Това прогнозира политологът Кънчо Стойчев по бТВ, където коментира разстрела на бизнесмена Петър Христов. „Подобни убийства не стават в цивилизования свят.  Българската полиция вместо да ги разкрива и да си върши работата, играе  ролята на параван.

Прикрива ги, не се търсят извършителите, или ако се намерят, не се оповестяват публично. Полицията ни е изцяло  в услуга на политическата класа, висшите чиновници са се слели с нея, поръчково се разкриват, или се потулват престъпленията. Вместо да си върши работата, тя се допитва до силните на деня и така се превръща в техен съучастник, каза  Стойчев.  Според колежката му Ружа Смилова  у нас криминогенната обстановка се е усложнила след последните убийства, като само за 8 дни бяха убити 7 души и един се самоуби, а това не е добра атестация за страната ни точно по време на европредседателството.

Общият проблем на политици и полиция е, че не се  борят ефективно с престъпността, а с корупцията пък изобщо  не искат да  се борят, поясни Стойчев. Наблюдава се едно сливане на двете власти, което става все по-силно и все по-видимо. И никой не иска да се бори с него. Напротив. Управляващите и всички партии го подкрепят негласно.

Той не изрече думата „мафия“, но от думите му стана ясно, че когато политическата класа влезе в престъпно съдружие със силите по вътрешната сигурност, се получава злокачествено образувание в обществото, което стиска за гушите всички, краде и убива безнаказано и понятието правова държава остава само на книга. Октоподът става буквално недосегаем, а народът живее в страх и жестока диктатура.

Стойчев не спомена и случая с петорното убийство и не го анализира, но фактът, че цяла България предварително знаеше, че Росен Ангелов няма да бъде заловен жив и удобно ще се самоубие, потвърди връзката на властта с полицията. Няма логика всички убийци после да си теглят куршума, но у нас става точно това.

Не спомена и убийството в Борисовата градина, над което бе поставен политически чадър, защото бащата на убиеца беше полицай, а после митничар. И се наложи да „спипат“ Йоан чак след като брат му отиде и го издаде.

Но политологът отсече : Това е заболяване на политическата класа!  Много тежко заболяване!

И в момента негативното отношение, което се трупа срещу тази богопомазана класа вече започва да се събужда.

Въпрос на време е хората да излязат и да потърсят правата си.

И да кажат не мафията!

А часовникът тиктака заплашително, народът е на ръба на търпението си.

Трябва само една искра и пожарът ще лумне.

ГЕРБ ще се самоубие заради наглостта си и невъзможността да управлява повече така.

И нежеланието на хората да живеят в мафиотска държава!

Автор Станислава Славова,  istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Политолог предрече: ГЕРБ ще се самоубие като Росен Ангелов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *