Започна АТАКАТА срещу МАРИН ЛЬО ПЕН! Ето УЖАСЪТ, който се стоварва върху нея!

Свят

Тези дни, парижкия съд реши да спре държавното финансиране на най-голямата опозиционна партия във Франция „Национално обединение“/бивш „Национален фронт“/, с лидер Марин Льо Пен.

„Това е терористичен акт, взрив на атомна бомба срещу нашата партия и срещу френската демокрация. Десните в страната искат да ни лишат от последните средства за съществуване и да закрият партията“, заяви лидера на „Национално обединение“ Марин Льо Пен, цитирана от http://tass.ru.

По закона за финансиране на политическите организации във Франция, на Националното обединение  му се полагаха 2,5 милиона евро държавна дотация. Но с решение на съда, партията бе лишена от 80% от тази сума. А като причина бе посочено, че Европейския съд бил признал Льо Пен  за виновна в разхищение на средства от Европарламента.

Припомняме, че през март, Европейския съд обяви партията на Марин Льо Пен за виновна в трудоустрояване на фиктивни помощници, на които „Националното обединение“ има право като партия в Европарламента. Чрез фиктивни работни места, от 2009 до 2017 г., по неофициални данни, „Обединението“ било нанесло на Европейския парламент ущърб за 7 милиона евро.

Марин Льо Пен нарече това решение „необосновано“ и заяви, че ще се бори за отмяната му по съдебен път. Тя нарече още това решение на парижкия съд „политическо убийство“ и „атака срещу демокрацията“.

В какво толкова се провини партията на Марин Льо Пен?

Ами най-напред в това, че едва не измести Макрон от президентския пост на последните избори през 2017г..

Трябва да споменем, че на президентските избори през 2002 г. за тогавашния „Национален фронт“ гласуваха 5,5 милиона французи, или 17,8% от гласувалите. А през 2017 г. за „Националното обединение“ гласуваха вече 10,6 милиона французи, или почти 40% от гласувалите. По този начин, партията на Марин Льо Пен едва не измести Еманюел Макрон от президентския пост. И стана най-голямата опозиционна партия във Франция.

Второто, и още по-лошо за западната олигархия, „престъпление“ на Марин Льо Пен бе, че в предизборната си агитация, тя бе категорична –  ЕС в този си вид не трябва да съществува, защото е тоталитарна организация, която ликвидира суверенитета на държавите и ги превръща в колонии.

Тя, обаче, спечели огромен брой привърженици, най-вече с другия си главен лозунг. Който призовава Брюксел да спре военната, политическа и икономическа инвазия срещу Русия. Льо Пен се обяви за незабавно спиране на надпреварата във въоръжаването, за премахване на санкциите срещу Русия и за нормални, партньорски отношения с Руската федерация.

И заради това, сега десните във властта, подкрепяни от Макрон, се опитват да унищожат опозиционна партия, за която гласуват почти 40% от французите. Това е огромна цифра, която даде основание на Льо Пен да заговори, че Франция е за приятелски отношения с Русия. И че за да осъществи това искане на избирателите, „Националното обединение“ трябва да се превърне от опозиционна в управляваща партия.

И именно, за да ликвидират опасността, втората по големина икономика в ЕС да се ориентира към Русия, глобалистите се опитват да унищожат партията на Марин Льо Пен.

По същият начин в България, Борисов изфабрикува съдебни дела срещу Волен Сидеров и партия Атака, защото те също, единствени от всички партии,  призоваваха за излизане на България от ЕС и НАТО. Както и за приятелски, партньорски и братски отношения с велика, славянска и православна Русия. Волен дори го биха, арестуваха го, заплашваха семейството и новородения му син, за да го пречупят.

Така действат глобалистите с всеки, който се противопоставя на тяхното господство. Но в случая с Марин Льо Пен не са познали. Защото партия с над 10 милиона последователи не може да бъде унищожена. Още от сега храбрата лидерка се обърна с молба към симпатизантите на партията да правят дарения и превеждат суми по сметката на „Национално обединение“. За да има възможност то, да продължи своята работа за доброто на Франция. И за доброто на Европа.

Защото всяка съпротива срещу днешните глобалистки елити на ЕС и САЩ, е съпротива срещу злото, което иска да унищожи европейските народи и цялото човечество.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *