Играта ужасно загрубя! Вижте кого Десислава Атанасова „зарази“ със…СПИН!

България отблизо

„Нежното острие на ГЕРБ“ Десислава Атанасова този път задмина себе си.

Тъй като не я поканиха в нито една телевизия да коментира скандала с Митьо Очите и най-вече произлезлия след него друг скандал, който беше истинската цел на мероприятието, тя се нахвърли върху БСП с истинска страст на лъвица.

Първо погна бургаските общински съветници и иронично написа:  О, драги Стойко, Чанко, Живко и всичките там определили се като говорители на БСП – Бургас, абе много се оплетохте бе другари! Така се оплетохте, че е смешно. Най-добре си кажете, че Бенчо ви е дарявал, ама  ония пари, които изчезнаха преди  от касата на Позитано при старото ви ръководство. Така ще излезете невинни –  хем, друг ще ви е виновен, хем „чалгарката с лика на  чашата от 5 лева“, ще продължи да се бори за справедливост и да зове за борба с паралелната държава съвсем визионерски !“, написа жлъчно Атанасова.

Не знаем как един политик си позволява подобно нещо! И сме втрещени от безочието на Атанасова.

Да наречеш Нинова чалгарка, понеже поканила Горан Брегович, е повече от нелепо. Всички, които разбират поне малко от музика знаят, че Брегович е класика, а не чалга. Явно ненапразно Атанасова има оня прякор, който няма да споменем, защото всички го знаят.

Колкото до лика на чашата, видно ДеситУ пак е в неведение. Най-често върху такива чаши стои снимката на любимия й вожд и учител Бойко Борисов. И се продават на всеки панаир, заедно с Тодор Живков и даже…Хитлер. За Бузлуджа търговците просто са направили и с лика на Нинова, смятайки, че ще ударят кьоравото и всеки ще си купи. Едва ли това е станало по нейно поръчение, като и едва ли Борисов прави серийно производство на чаши, или кара свои фенове да го изографисват върху колите си, или да го рисуват по портите си.

Но Атанасова въпреки видимото си невежество по портретно-чашковата търговия, продължи с обидите. Тя написа и  че „лъжата явно е като СПИН за БСП“.

Какво точно иска да каже с това, никой не разбра. По полов път ли опозицията лъже, откъде е запозната толкова с полово предаваните болести, знае ли изобщо кое е в рамките на нормалното и кое минава границите и се тълкува в съда като обида?

В случая Нинова има повод да заведе поне две дела срещу затъпеното „острие“.

Но едва ли ще го направи, защото Деса е човек, на когото не си струва дори да отговаряш.

Малките хора с големите претенции е най-добре да се подминат безмълвно.

Така стават още по-малки!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Играта ужасно загрубя! Вижте кого Десислава Атанасова „зарази“ със…СПИН!

  1. Така става, когато на човек му ЛИПСВАТ ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ!!!

  2. ВОЙНСТВАЩА ПОСРЕДСТВЕНОСТ! КАЗАЛИ СА ГО ХОРАТА – КОГАТО ЧОВЕК СЕ РОДИ ПРОСТ, ТОВА ТРАЕ ДЪЛГО !

  3. Любопитно ми е да надникна в тъмните дебри на тази глуповата душа. От една страна меракът да блеснеш с някаква оригинала изцепка е изцяло в почерка на приютилата я партия от която зоба комат. От друга- да си оригинално тъп е вече личностен , така да се каже : творчески почерк. Там вече дамата надскача сянката си и глупостта и е понася като криле на гълъбица над сивотата на собствената и
    партийна посредственост … мъчна, тъжна и жалка картинка. Та това са хората, които ни представляват и за съжаление ние сме главни виновници тези личица да дават общият политически профил на страната….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *