Известен астролог: Новата година започва с чудо!

България отблизо

Щит се появи на звездното небе. Той ще пази хората и народите в затруднение. Това разкри астрологът Филип Филипов, пише Флагман.Бг

 

Припомняме, че той предсказа терористичния акт на бургаското летище, както и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт.

„В периодът 30.12-1.01, небето реализира мощна конфигурация между седем планети: съвпадат на Венера, Меркурий и Плутон, който доминира с мощната си астрална енергия, съвпада на Луната с Ерида, и след това съответно планетите Сатурн и Нептун.

Тази небесна трапецовидна форма, наречена ‘Щит’, показва трансформационни и преструктуриращи космически енергии, насочени към  дълбоките психологични, кармични и духовни процеси в индивидуалния и общочовешки живот“, написа във Фейсбук известният астролог и физик.

„Смисълът на тази астрологична конфигурация се фокусира в изразите: групова защита, тайна защита при проблем, приятелска загриженост и съдействие. Това означава, че хора, които изпадат в ситуация на затруднения, ще получат в началото на Новата година приятелска подкрепа или защита от обществото“, добавя той.

„Така ще се преодолеят проблеми по вътрешен начин, който реализира тайна защита и съдействие в решителен момент. Това включва психологически прозрения, кармична мъдрост и духовно израстване.

Изводът от тази астрологична подредба е, че хората, изправени пред трудности, ще намерят утеха в своята общност в началото на Новата година – те ще се чувстват в безопасност с навременна закрила и приятелска подкрепа, която ще им помогне да се справят“, обяснява още астрологът.

„Това изразява както на личен, така и на глобален план колективната защита, която предоставя помощ на онези, които в началото на Новата година се намират в уязвимо положение и държат проблемите си скрити.

Следователно в началото на Новата 2023 година хората и народите, които са в затруднение и нужда могат да получат навременна помощ от другите“, добавя Филипов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *