Известен експерт обясни какъв мощен коз държи в запас Руската федерация!

Свят

Въоръжените сили на РФ в лицето на ВДВ/Въздушно десантните войски/ имат мощен коз в резерв срещу въоръжените сили на Украйна. Това съобщи военният експерт Алексей Леонков.

Съюзническата армия унищожава оръжия и боеприпаси на въоръжените сили на Украйна, като се фокусира върху данните от разузнаването. Но Руската федерация все още не е използвала най-ефективния метод за елиминиране на потенциални заплахи. Става дума за най-мощния клон на руските войски – „крилатата пехота“.

 

Участието на Въздушно-десантните войски ще даде възможност за отклоняване на части от Въоръжените сили на Украйна. В допълнение, десантните сили ще могат да идентифицират и унищожават арсенали и други заплашителни цели в тила.

„Ако започнем да унищожаваме тила, врагът ще трябва да реагира и да изтегли части от предната линия, за да противодейства по някакъв начин на нашите парашутисти.

Все още не сме използвали този коз. Затова нашият върховен главнокомандващ каза, че Русия все още не е започнала сериозно. Един от аргументите за това „не сме започнали сериозно“ е именно използването на ВДВ по предназначение“, обобщи Леонков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *