Извънредно издание на „ВИП Брадър“! Случва се нещо невиждано досега! Прочетете какво ви замислят!

България отблизо

„ВИП Бръдар“ започна извънредно издание на живо.

Всяка крачка на съквартирантите се следи и се записва, но те не подозират. Ще се излъчва години наред и някои ще влязат в черния списък, а други ще добруват до края на сезона, даже и на живота си.

Спокойно! Не става дума за бозата на Нова телевизия и жалките випове, затворени в Нови хан. Там всичко е режисирано и с предизвестен край.

Иде реч за невиждана досега акция на управляващите в България заради днешния протест. От ГЕРБ са стреснати и са решили да си вържат гащите здраво и по всички фронтове.

Първо троловете са получили троен надник да пишат из социалните мрежи какви отрепки стоят зад протеста, как искат да разклатят властта на Борисов, при който си живеем много добре. Да плашат я с комунизъм, я с анархия, я с олигарси знайни и незнайни, които искали да ни яхнат. И щяло да стане страшно. По-страшно отсега – накъде, но това не се обяснява.

Мобилизирана е и цяла армия специалисти, която дебне из Фейсбук. На живо и в реално време тя от няколко дни маркира всички, които пишат против властта и се призовават за бунтове. Засега даже е спряно блокирането на профили, просто тече преброяването на дивите зайци или дивите и непокорни българи. Какво ще се прави с този списък, един Цецко знае.

За алиби Борисов измести президента  от делегацията за ООН и се завтурна чак в САЩ, но Цветанов е тук. Както  се казва „в центъра на събитията“.

Бройкането по магистралите започна още от вчера и продължава. Проверяват се коли, особено такива, които са развяли българското знаме, записва се кой пътува към София и се прави пълен отчет за прииждащите към столицата.

В самата столица пък има полицаи на всеки ъгъл. Това обявиха официално от МВР, а причината била, че имат сигнали за провокации и въоръжени стълкновения, които щели да предизвикат масови сбивания.

Ако сигналите са като вчерашните анонимки, в които двама неизвестни граждани плачеха, че им обещали да им платят да участват в бунта, а после не им дали пари, положението наистина е смехотворно. Но поводът пък е налице и полицията ще дебне навсякъде, ще има право да проверява лични карти, чанти, джобове и после да обяви, че го прави в името на гражданския мир.

Като нищо ще има платени протестъри, но те няма да са финансирани от организаторите.

Някой отчаяно иска да докаже, че към площада са се запътили социални отрепки и криминално платени типове. Дори един хвърлен домат ще се тълкува като бомба в колелата на демокрацията.

Очакват се сблъсъци, но не между самите протестиращи. Просто ще бъдат изкарани като такива. Ще се намерят и дежурните обвиняеми.

Целта е да се внуши, че на площада не е народът, а алчни типове, които искат властта. А народът обича Борисов и се съпротивлява срещу съответните бунтари.

Всичко това ще се излъчва, но не на живо, а само подбрани кадри и ще прилича на истинско.

Биг Брадър – Цветанов единствено не си е направил сметката, че ще излъчват много хора. С телефони, с камери, даже едно радио даде заявка, че ще е осем часа на живо. Там освен да арестуват оператора, понеже му е тежка камерата, друг начин не виждаме да се справят.

ГЕРБ се страхува. Панически.

Националните телевизии мълчат.

Сайтовете на властта вият от седмица що за боклуци са запътилите се към площада.

Страхуваш ли се, българино?

От днес влизаш в черния списък.

Ще се преборим ли срещу репресивния апарат в държавата и срещу всички унизителни списъци в което са ни вкарали?

Списъка на бедността, униженията, примирението, отчаянието и безсилието?

От нас зависи този път.

Само и единствено от нас.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *