Извънредно: Владимир Путин ИДВА на бял кон в България! Президентът Радев обявява ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!

България отблизо

От няколко дни, медии, близки до властта опитват да сплашат хората в България, заради очаквания днес протест срещу правителството на Борисов.

МВР очаквало „въоръжени провокации“ на протестите, в София полицията била на всеки ъгъл, „въоръжени русофилски организации“ се готвели за битка, паравоенни милиции на Воинския съюз и БНО „Шипка“ щели да охраняват метежниците, „Нощните вълци“ на Владимир Путин били в България…

И накрая за капак на всички „страхотии“, родени от болната фантазия на продажни журналисти, се твърди, че „били засечени сигнали, как „въоръжени провокатори“ ще нахлуят в президентството и ще искат президентът Радев да обяви извънредно положение.

Във всички тези щуротии, които някои медии бълват, се открояват два момента, които разкриват техния коварен замисъл. А той е да провалят днешните протести, които са породени от бликащия народен гняв срещу правителството на Борисов и ГЕРБ. Защото правителството върви против националните ни интереси. Изпълнява чужди заповеди. И води България към пълно унищожение.

Става дума за това, че в своите фантазии, тези медии, с особено удоволствие, замесват името на Русия и на Владимир Путин, като едва ли не, организатори на протеста. И после, не се свенят да възложат на президента Радев основна роля при сваляне правителството на Борисов. Понеже Румен Радев щял да обяви извънредно положение.

Ето накратко как властта се опитва хем да използва протеста като клапан за изпускане на парата от народния гняв, хем в същото време да обвинят Русия и лично Владимир Путин, че се меси във вътрешните работи на България.

Само че сметките им отново ще излязат криви. По простата причина, че никой вече не вярва на продажните соросоидни медии. Хората в България знаят много добре кой пише истината, и кой служи на властта като заблуждава с писанията си гражданите.

После Русия и Владимир Путин сега си имат достатъчно проблеми, за да се занимават с някакъв наш протест. Още повече, никой сега не знае, дали този протест има нещо общо с въжделенията на народа, или просто е поредния опит на Борисов да измами хората.

Нещо повече. Колкото и да обвиняват Русия и лично президента Владимир Путин, мейнстриймовските медии и соросоидите в България няма да успеят по никакъв начин да подкопаят доверието и обичта, които българският народ изпитва към нашата двойна освободителка Русия и нейния харизматичен президент Владимир Путин.

А причината е проста. Хората в България отдавна и много силно искат Владимир Путин да дойде в България. И отдавна го канят. Президентът Радев също го покани най-официално. Така че присъствието на руските рокери „Нощните вълци“ съвсем не е учудващо. Те идват в приятелска и братска страна, където хората ги посрещат с внимание и обич.

Да не говорим, че ако Владимир Путин наистина реши да избави България от правителството на Борисов, то това ще стане така, че никой няма да разбере. Просто „зелените човечета“ ще се появят като гръм от ясно небе. Без да бъде изстрелян и един куршум.

А такива театрални постановки като протести, бой и изкуствено напрежение, в което да загинат невинни хора, изобщо не са и никога не са били начин на действие на умния, далновиден и решителен руски президент. Той просто прави това, което трябва да се направи. Без излишни „украски“, характерни за Запада.

А що се отнася до това, че президентът Радев щял да обявява извънредно положение, от това по-лъжливо предположение не сме чували. Иска им се на Борисовците да вкарат президента Радев в капан, но не могат.

Защото е смешно, заради един протест, който не се знае дали ще бъде някаква заплаха за сигурността на страната и нейните граждани, да се обявява такава крайна мярка като извънредното положение.

Това отново е измислица на някои прекалени фантазьори, които искат да уплашат хората в България. Искат да сплашат дори Румен Радев.

Но това няма да се удаде на никого. Българите ще продължат да обичат Русия и нейния президент Владимир Путин. Както и своя президент Румен Радев.

И никога няма да се уплашат от пуделите на Борисов. А и сами ще преценят кой организира протестите и с каква цел.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Извънредно: Владимир Путин ИДВА на бял кон в България! Президентът Радев обявява ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!

  1. Браво много точно написано .А името на сайтът е много точно избрано

  2. Охранените и издокарани „пудели на Борисов“ са всъщност помияри, по-жалки и от кротките помиярчета по улиците, на които хората с добри сърца съчувстват. А Борисовите помияри са платени и хищни, ръфат живо месо от Родината ни!
    Колкото до възможно военно положение, обявено от президента Радев, мнозина, а и аз лично виждам в него крайната и неизбежна, но поне животоспасяваща „хирургическа намеса“ за това, което е успяло да оцелее от наглата и грабителска управленска политика на ГЕРБ. Цената е висока, но ще я платим, ако е неизбежно, готови сме.
    За мислещия човек Русия и Путин са обич, респект и благодарност. А Белият кон на Путин е от елитната порода на табуна коне, с които руските генерали изкачиха Шипка. Защото нямаше ли я Шипка, България отдавна щеше да е исторически спомен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *