Илиян Василев: Гешев и прокурорите му работят за престъпни групи!

България отблизо
След като гледах разследващия клип на АКФ ”Осемте джуджета” вече мога да обявя публично. Ползвам правото си на гражданин, когато институциите, като главната и специализирана прокуратурата, които вместо да ме защитават, ме ограбват, да обявя още веднъж – не признавам тяхната власт над мен и над моите съграждани.

Не смятам да се съобразявам с никакви техни актове, решения или действия, защото те не произтичат от Конституцията и законите, включително от публично обявени задължения, а са в интерес на престъпни групи и лица.

В този смисъл има работа с прокурори, действащи в частен, а не в обществен интереси.

За мен Гешев и прокурорите му трябва да бъдат третирани наравно с ВИС и СИК, като лишени от легитимност и представителност престъпни групировки, пленили държавни институции, които се използват за репресия, по аналогия с мутрите от 90-те години, срещу конкретни групи лица и бизнеси.

Поради това ползвам законното си право на съпротива.
Не смятам да изпълнявам каквито и да е техни решения.

Обявявам гражданско неподчинение заради злоупотреба с власт от страна на прокуратурата.

Илиян Василев, Фейсбук, цитиран от 

 

Виж видеото на този адрес: https://youtu.be/fvM9HIGnJI4

Tagged

1 thought on “Илиян Василев: Гешев и прокурорите му работят за престъпни групи!

  1. Потвърждавам казаното от Илиян Василев. Прокуратурата , държавната администрация , НАП са ОПГ, в плен сме. Казват да се молим на бог да не попадаме, късмет да имаме да ни подминат. Това го казват и честните адвокати ,казват че няма никакво спасение освен населението да се вдигне на протуест гражданско неподчинене, но не става защото част от населението е част от ОПГ, разделение на обществото и въобще не сме европейска държава и народ. По-добре да бъдем под турско , имало е спокойствие , благоденствие , един десятък са плащали и това е, деца са се раждали. ГЕРБ опростачиха, корумпираха населението . Да ни вземе някоя силна европейска държава за тяхна териториа , даже и Турция , Гърция не ставаме за държава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *