„Искандер“ нанася мощен удар и от контранастъплението нищо не остана! ВИДЕО

Свят

Моментът на сутрешния удар на оперативно-тактическия ракетен комплекс/ОТРК/ „Искандер“ от руските въоръжени сили за осуетяване на опитите на противника да нахлуят на левия бряг на Днепър под Антоновския мост, която зона се контролира от руските войски, беше уловен на видео.

След като руски военни кореспонденти открито обявиха, че части на ВСУ са направили десант на на левия бряг на Днепър близо до Антоновския мост и се опитват да направят плацдарм за по-нанатъчно настъпление, руските войски нанесоха мощен удар с тактическа ракета „Искандер“ по нападащата украинска групировка, в резултат на което въоръжените сили на Украйна понесоха значителни загуби както във въоръжение и технически средства, така и в жива сила. Журналистите на чуждестранни агенции разполагат с уникални видеозаписи от удара по украинските военни.

Във видеото можете да видите мощен удар с тактическа ракета директно по местонахождението на техниката и украинските военни. Видеозаписът не позволява да се установят загубите в техника и жива сила , но според редица източници въоръжените сили на Украйна бързо са напуснали района на Антоновския мост.

Все още няма официални изявления относно удара, но ситуацията показва, че опитите за настъпателни действия на Въоръжените сили на Украйна се пресичат мигновено от руски военни.

Ето видеото

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *