Каракачанов ОБВИНИ социалистите за армията! Президентът Радев предлага РЕШЕНИЕ! Вижте го!

България отблизо

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов внезапно се обиди на социалистите.

На шествието за международния празник на труда Първи май те били викали, че не ни трябвала армия, защото бедните умирали от глад.

„Да приказваш, че не ни трябва армия на фона на тези кризи, които избухват по целия свят, е несериозно, скочи срещу БСП Каракачанов. Армията ни трябва, за да защитаваме държавата си“, допълни разпалено той. „Винаги интересите на България са стояли и стоят над всичко“, опита да се скрие зад тази брадясала политическа фраза военният министър, цитиран от blitz.bg.

Той дори заяви, че било нормално като се увеличавали пенсиите и заплатите на учителите, да се увеличат и парите за отбрана. В подкрепа на твърденията си Каракачанов с апломб цитира поговорката, че „Който не храни своя армия, ще храни чужда“.

Спекулациите, че БСП били за бедните, а не за силовите структури били много вредни, според маститият министър. „Много е вредно да се делят пенсионери от полицаи“, сложи маската на обединител Каракачанов.

На 6 май щяло да има голям парад, на който ще се чества 140 годишнината от създаването на армията ни. Но и по този повод имало много мърморковци, колко ще струва и как ще струва парада, размаха пръст министърът. Каквото и да струва, трябва да обединяваме армията и обществото, заяви Каракачанов.

Че ни трябва армия, трябва ни. Две мнения по този въпрос не може да има. Трябва да сме способни да защитаваме държавата си. Но…в същото време държавата, в лицето на правителството на Борисов и ГЕРБ, които вече трети мандат са на власт, трябва да осигурят достоен живот и на пенсионерите, и на учителите, и на военните, и на всички хора в България.

Само че министърът или не проумява как може да стане това, и в такъв случай не е за министър. Или не иска да каже как трябва да стане това, и в такъв случай пак не е за министър.

Защото и на малките деца е ясно, че за да може всички да живеят достойно, трябва не да разделяме и противопоставяме различните прослойки на обществото. Пенсионери срещу учители, срещу военни и т.н.

Трябва да направим нещо съвсем друго. Нещо, за което президентът Радев говори отдавна. И което народът в социалните мрежи повтаря ежечасно.

За да има средства за всичко и всички в страната, трябва да възстановим и развием нашата разбита от ЕС и тукашните олигарси, българска икономика. Но за да стане това, трябва най-напред да напуснем ЕС. И да ударим гъбата на Брюксел. Защото те продължават да убиват икономиката на родината ни.

Тогава ще има пари за достоен живот на всички български граждани. И няма непрекъснато да плачем за разни еврофондове и да се чудим от къде да вземаме заеми.

Безспорно трябва, както казва президентът Радев, да направим и още нещо. Необходимо е да възстановим и развием и българската армия. Която добричкото НАТО ни накара да съсипем до основи. Заповядаха ни да нарежем ракетите, които Русия ни даде, за да защитаваме държавата. Да съсипем танкове, самолети и всичко, което имахме. Да изгоним на улицата отлично обучените офицери, сержанти, разузнавачи, научно-техническия персонал на нашата армия.

Но, за да възстановим армията, трябва по-напред да напуснем и НАТО. И да ударим гъбата на Вашингтон.

Това са двете жизнено необходими условия. Да излезем от ЕС и НАТО. И да влезем в Евразийския съюз. За да просъществува нашата древна родина.

Само че, за да стане това, няма да са достатъчни само усилията на президента Румен Радев. Трябва да го подкрепи целия народ. Трябва да поискаме референдум за излизане от ЕС и НАТО. Трябва да искаме, докато стане. И да отидем всички до последния човек да гласуваме на този референдум.

Защото ако гласуват 80 – 90% от хората в България, никакви изборни манипулации няма да помогнат на ГЕРБ.

 А ако всички отидат за гъби или си пият ракийка със салатка, и само 20 – 30% отидат до урните…Тогава пак ще ни управлява Борисов. А герберите по места пак ще ни дерат кожите.

И никакъв президент Радев няма да ни помогне. Защото той е смел. Но е сам. Трябва да намерим сили и смелост в себе си и всички ние. Целият трудов народ. И да застанем до него. Както унгарците вече четвърти път застават до Виктор Орбан. И го избират за премиер. Въпреки ЕС и НАТО. И както чехите избраха Милош Земан отново за президент. Въпреки ЕС и НАТО.

Но за да стане това трябва да гласуваме всички. Трябва всички да искаме референдум. Трябва да ползваме демокрацията в интерес на народа.

Тогава ще победим козните на ГЕРБ, на ЕС и на НАТО. И никой няма да може да ни попречи. Това е истината.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Каракачанов ОБВИНИ социалистите за армията! Президентът Радев предлага РЕШЕНИЕ! Вижте го!

  1. Искам да поздравя тоя льольо лично от името на,лека му пръст,големия българин Иван Татарчев. Точно заради такива
    Българи тоя тежко товарен министър и то на отбраната трябва да изчезне от политиката .Жалък близач и мързелив неграмотник.

  2. Голям шопар, голямо нещо ей,й ? Като го гледам,май към сто и четиридесет се очертава !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *