Караянчева се пъхна в спалнята на президента! Вижте какво търси!

България отблизо

Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му.

Това оповести преди минути Цвета Караянчева във Фейсбук. „Не е сериозно един битов казус, около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет.

Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев. Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна.

Тогава хората бяха въдворявани в лагери дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос“, подчерта Караянчева. И допълни: „Така че, нека да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори. Правителството стои стабилно, а личната вендета, която преследва президентът Радев, няма да доведе до нищо добро. Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът, е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго“.

Ех, госпожо Караянчева!

И вие ли се захванахте с леглото на президента?

Няма какво да търсите там.

Патиците по пекински ги поднасят в ресторантите, в които често общувате със съпартийците си!

Изказването ви не отива на един председател на НС!

Но откъде да го знаете?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *