Караянчева с нов бисер: Фандъкова има по-добри познания за София, президентът не знае как се управлява държавата!

България отблизо

„Изказванията на президента са в една линия. Той говори едно и също в рамките на две години и половина. Зарадвах се, когато дойде в парламента, но той отново сложи разделителна линия“.

Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева от Кърджали по повод речта на президента Румен Радев от трибуната на Народното събрание преди няколко дни. „Не разбирам какво лошо има в демокрацията, след като това правителство е избрано от народа.

Надявам се да се запознае с програмата и да погледне реално какво е направило това управление. Нещата трябва да се казват с истинските им имена и да има конкретика.

Премиерът може да идва всеки петък, когато има въпроси по обща политика. От президентската институция не знаят какъв е механизма за приемането на законопроект“, посочи още председателят на Народното събрание. Караянчева разкри къде си прави прическата и захапа здраво Манолова Тя отбеляза, че има излишък в бюджета, но той се разпределя по всички области в България.  „Носим политическа отговорност и сме чувствителни към проблемите на хората. Току що една дама ме спря и каза „вдигайте пенсиите“. Това са проблеми на живия живот. Обясних й, че инвестициите, които идват в България, ще даде възможност да се вдигне заплатата й и децата й, които са навън да могат да се върнат и да се реализират в България“, обясни Караянчева.

Крум Зарков хвърли бомба, призна ще си измие ли БСП ръцете с Манолова на изборите Председателят на парламента посочи, че г-жа Фандъкова е изключително подготвена за нов кметски мандат. „Г-жа Манолова няма лошо да се включи в битката. Всеки един от кандидатите трябва да изложат ясни познания за града. По оценката на гражданите ще бъде избран кмета и тогава ще видим кой за какво става и кой какво може“, заключи тя.

Когато Караянчева говори, наистина е трудно да се спори и коментира. Защото тълкува нещата хем папагалски, хем както й отърва.

Какво значи „Правителството го избира народът“? Правителството си го назначава Борисов, подпрян на патериците си. Ту от СДС, ту от патриотите и те изобщо нямат думата. Нито пък народа.

Какво значи „Президентът не знае как се приемат законите?“. Та всеки грамотен човек знае!

Или дайте да плюем по президента, пък който дебил се хване, все е файда.

Какво значи, че Фандъкова имала по-големи „познания“ за София от Манолова?

Но май е излишно да питаме, имайки предвид познанията на Караянчева за Пекин и прическите…

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *