Кирил Петков: Аз оставка няма да подам! България се нуждае от мен!

България отблизо

Кирил Петков събира „Продължаваме промяната“, за да осмислят изборите. Това съобщи самият той във фейсбук профила си. 

 

„Днес се събираме да осмислим новата ситуация в дълбочина.

Три неща са ясни: ще бъдем силна и градивна ОПОЗИЦИЯ, ще сме най-твърдите защитници за продължаване на ЕВРОПЕЙСКИЯ МОДЕЛ в България, където благата се разпределят ЧЕСТНО, ще се борим срещу всеки опит за кражба и КОРУПЦИЯ.

 

Виждам, че има СИЛА и потенциал в обществото да продължим ПРОМЯНАТА на страната ни. Ще очертаем пътя напред заедно“, написа съпредседателят на ПП.

 

По последни данни от ЦИК коалицията ПП-ДБ е взела 290 792 гласа на изборите. Това е по-малко от половината, които коалицията взе на парламентарните избори през април 2023 г. – 621 069.

 

В понеделник след изборите Христо Иванов подаде оставка като лидер на „Да, България“ и обяви, че се отказва от депутатското си място.

 

„Не търсете в това действие ревизия на коалиционни формат“, призова той и обяви, че ще работи за връщане на доверието към партията му.

Атанас Атанасов пък обяви, че ще пита членовете си да остане, или не шеф на ДСБ. Сам не можел да вземе решението.

Tagged

1 thought on “Кирил Петков: Аз оставка няма да подам! България се нуждае от мен!

  1. Тоа е гоием напрао велик Мършата я долавя от хиляди километра като белите мечки… Нека руча. Ручай Кире ручай тати. Да те повним барем и за тебя пясни да пеим. къф хартис си какво шоу направина панагиря га са насра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *