Костадинов готов с правителство. Вижте с кого ще преговаря

България отблизо
Няма да се извиня на медиите. Следващият път пак ще ги помоля културно да напуснат. Това каза по БНТ лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов. Припомняме ви, че на последната пресконференция на политическата формация, той призова журналистите на “Капитал”, “Дневник” да напуснат.

Костадинов похвали БНТ, че давали другата гледна точка. И се впусна да атакува неудобните за него медии:  “Те не са ви колеги. Вие сте медия, която дава възможност на двете гледни точки. Вие не вземате страна. В медиите на американското посолство няма две гледни точки. Това не са медии, а агенти за чуждо влияние.

Медиите не се избират, аз ходя във всяка една медия. При следваща възможност ще ги призова да напуснат любезно и възпитано. Няма как да седим на едно и също място с хора, които са заплаха за националната сигурност. Имате огромна мощ да манипулирате и насочвате. Тези медии усвояват огромни средства от “Америка за България”. Има журналисти, които са пуснали сигнали срещу прокуратурата за това, че съм писал статия. Това журналистика ли е? Защо в тези медии няма нито един материал, който да разобличава американската политика?

 

Не само, че няма да се извиня, но и следващия път пак ще ги призова да напуснат. Аз ги приемам като мои опоненти от американското посолство. Защо се забраняват цели руски телевизии?  Нека да се вижда американската и руска гледна точка. Аз няма да ги забраня тези медии, но при тях трябва да има етикет. И аз ги чета, трябва да зная какво мисли нашия опонент. Нас ни правят на глупаци 33 години”.

Дори да поканим руската посланичка, тя няма да дойде. Жестът няма да се посрещне добре. Това струва бъдещето на България. Цяла седмица се занимаваме с това дали посланичката да бъде поканена и дали Зеленски да говори.  Ние се занимаваме с тези  глупости. Изпитвам погнуса от тези хора, държавата ни умира. Българското население застарява. След 10 години ще бъдем 5 милиона. До нас се води война. На фона на това вижте с какво се занимаваме. Отвратен съм. И това го говорят четвърт милион българи.

“Не”. Така отговори той на въпроса дали има срещи с ГЕРБ. Правителството ще ни вкара във войната. А тя ще се разгори още повече. Дори победителят плаща цена за тази война. Ще има предложение България да изнася директно оръжие за Украйна. Нашите политици леят сълзи на чужд гроб.

 

Целта на американското посолство е да има правителство с ГЕРБ, ПП, Български възход. Заявили сме желание ние да получим трети мандат.

Готови сме с кабинет. Ще искаме разговор с всяка политическа сила, за да  се проведе референдум за запазване на  българския лев. Ще видим дали ще намерим още 27 народни представители.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *