Костадинов: Ние сме против нов кабинет на сглобката! Изходът са избори или преврат и революция

България отблизо

Не трябва да бъде съставен кабинет. Ние ще гласуваме против. В този пошъл политически сценарий, в който участва управляващата коалиция – ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС, потъват надеждите на българите за нормална държава. Успешна ротация означава неуспешно развитие за България.

 

В момента се случва нещо безпрецедентно за последните 34 години. Такива пошли политически игри, такива пошли спектакли, такъв цирк. Единственото нещо, което ще постигне е още по-ниска избирателна активност.

 

Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов пред медии в парламента.

След като ПП-ДБ нарекоха Мария Габриел „красивото лице на мафията“, сега ще седнат да преговарят отново с „красивото лице на мафията“. ГЕРБ използва ПП-ДБ като прах за пране. Сега нямат проблем да бъдат използвани като кърпички, с които да си измият ръцете. Всичко, което се случва е на гърба на българските граждани. Тази престъпна шайка, превърна собственото си политическо оцеляване в залог за развитието на България. Те поставят на карта бъдещето на нашата страна. Тук не става дума нито за принципи, нито за политики, ние слушаме само за постове и министерски кресла. Тук става дума за плячка – разбират се над трупа, как да я поделят, посочи Костадинов.

По думите му нови избори са категоричния изход.

Изборите пречистват всичко. Другият вариант е преврат или революция. Това са трите форми на промяна – избори, преврат и революция, отбеляза Костадинов.

Ето видеото

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *