Лиляна Павлова си вкара невероятен автогол! Вижте как я „аплодираха“ българите!

България отблизо

Танкът на европредседателството сама си вкара автогол и вместо да си изпише вежди, си извади око сам-самичка.

С опита да защити себе си и баце, ЛилитУ Павлова буквално призна, че шефството на страната  е било абсолютен провал. Самата тя в профила си във Фейсбук тотално омаловажи „успешно проведеното председателство“ като го сложи в кавички…

*Публикуваме без редакторска намеса.

„Във връзка с разпространената фалшива новина, че аз и екипът ми ще получим хиляди левове премия за „успешно проведено председателство“, ви уведомяваме, че единственият стимул през последните шест месеца за нас е удовлетворението ни от добре свършената работа. Надяваме се, че дори с частица, всеки един от нас е допринесъл за подобряване на имиджа на страна ни и за създаването на правила. Надяваме се такива да има и за интернет измислиците скоро!“

Дали е събрала смелост да прочете коментарите под поста си не знаем, но те са повече от показателни как обществото възприема „стройната“ министърка и цялото представяне на правителството като домакини на Европа. Сарказъм и директни подигравки:

Пламен Тачев –  А, хубава работа, и като министър ли не ви плащат? Подайте сигнал към инспекция по труда за забавено плащане тогава.

Ава Гаел – Не е ли малко обидно за народа да го управляват хора, които работят само за едното удовлетворение? Всеки трябва да си знае цената и не е нормално да работи просто така. Ако човек не иска пари, значи има мнение за себе си, че трудът му не струва нищо. Не се притеснявайте да искате. Ако работите просто така, за удовлетворение, значи има нещо гнило или не работите качествено.

Vladimir Dimitrov – На практика, ти би трябвало вече да правиш сапунка в Сливенския…

Бай Михал –  А верна ли е новината, че сте свалили 50 кг покрай Прецедателството? Ще разкажете ли за диетата при Гала?

Карикатурите –  Ooу, ЛьилЬи, ти не си Фчас, д€€б@!
Върнете ни парите – по 6 житкойна на чуйЬек!

Ивайло Попов-  Не знам, не знам. След толкова години някак ГЕРБ не може да ни убеди, че не е имало комисионни при ремонти, цветни градини, кетъринг и прочие….

Vladislav Ivanov – За какво са ви премии, вие милиарди откраднахте, дебели пребоядисани комуняги

Stoyan Tonev Dimitrov – Или може би, новината е невярна с това, че екипът ви ще получи премия, а всъщност само вие?

Stoyan Tonev Dimitrov  – Имате предвид, че пак ще ремонтирате плочките пред НДК и ще правите килими от цветя ли? Или още не са ви дали премиите от предните ремонти?!
/би нюз/

Tagged

4 thoughts on “Лиляна Павлова си вкара невероятен автогол! Вижте как я „аплодираха“ българите!

  1. ДА ТРЪГВА КЪМ СИНИТЕ КАМЪНИ……НА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА!

  2. НЕ ЗНАМ ЗАЩО, АМА КАТО ГЛЕДАМ СНИМКИТЕ НА ТАЗИ ДАМА, НЕЩО МИ НАПОМНЯ ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ СОЦА, КОГАТО ЧЕСТО ПОКАЗВАХА ПО ВЕСТНИЦИТЕ СНИМКИ НА 200 КИЛОГРАМОВИ СВИНЕ МАЙКИ – АМА НИЩО ЛИЧНО, МАЙТАП БЕ УИЛИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *