Марешки изкара документи за жестока корупция. Замесен е депутат от ВМРО. Вижте кой и как! И кой е най-големият грабеж в историята на сегашна България

България отблизо
Ще те оставим, но трябва да си плащащ по 10 000 лв. на месец. Така казал депутатът Александър Сиди от партията на Каракачанов  на бившия директор на Басейнова дирекция в Пловдив Георги Семерджиев. Това съобщи зам.-председателят на парламента Веселин Марешки и показа документ по въпроса, в който е описано всичко.

След като Семерджиев казал, че не може да плаща тези пари на Сиди, бил уволнен, допълни лидерът на ВОЛЯ пред bTV.

 

Той коментира и сагата около купуването на нови изтребители: Купуването на нови самолети за армията ни е най-големия грабеж през Прехода. Това са ненужни харчове за железа, Марешки.

„Този 1% за армията се взема от другите пера на бюджета. БСП лобират за Грипен. А ние сме против тази сделка, защото е нецелесъобразна за българските граждани“, допълни Марешки.

„Никой не го еня за интересите на българските граждани. Вчера стана ясно, че малката коалиция е ВМРО – ДПС“, стана ясно от думите му.

Tagged

1 thought on “Марешки изкара документи за жестока корупция. Замесен е депутат от ВМРО. Вижте кой и как! И кой е най-големият грабеж в историята на сегашна България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *