Марешки скочи на социолозите: Защо лъжете, че няма да вляза в парламента? 150 хиляди души стоят зад мен!

България отблизо

За пореден път, подобно на фалшивите новини и на новини, които национална телевизия призна, че си измисля, поръчкови социолози се опитват да внушават, че българите са „дебили”, както нагло ги нарече депутат от БСП. Това заяви изнервено Марешки.

Уж искат промяна, пък отново щели да си изберат същите партии. Това се казва в официална позиция на партия ВОЛЯ. Протестиращите се борят срещу корупцията, обаче социолозите твърдят, че старите партии, затънали в такива схеми, пак са най-харесвани. Дори такива, които хората изгониха от властта преди три и преди седем години! Кой лъже тогава?! Със сигурност не е народът! Факт е, че ВОЛЯ е единствената партия, избрана в българския Парламент за последните 30, а и години преди това, която не е забъркана в корупционни скандали!

Нещо повече – лидерът ни Веселин Марешки беше първият, който не на думи, а с дела сам се изправи срещу най-големия грабеж –цените на горивата. Той винаги е бил с народа и му е помагал да живее по-добре.

За по-малко от месец, повече от 150 000 застанаха зад ВОЛЯ в новата ни кауза – безплатни лекарства за пенсионери над 65 –годишна възраст и за деца и ученици до  четвърти клас, както и наполовина платени лекарства за ученици от пети до осми клас.  И всеки ден стотици българи продължават да се присъединяват към нас в тази битка!

При такава мощна подкрепа за ВОЛЯ, социолози имат наглостта да твърдят, че българите отново ще предпочетат стари компрометирани лица, вместо честни и почтени родолюбци! ВОЛЯ призовава всички българи да не допускат да ги манипулират по толкова елементарен начин, а да гледат кой какво реално е направил за тях!

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *