Мая Манолова направи нещо страхотно за София! Ето какво е то!

България отблизо

Зад мен като граждански кандидат на първо място стоят гражданите, а не фирмите и олигарсите и затова ще разчитам на тях.

Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова преди регистрацията на кандидатурата й в Общинската избирателна комисия.

„Благодаря на всеки от Инициативния комитет, че са до мен в тази битка, благодаря на столичани, които ме срещат на улицата и изразяват своята подкрепа.

Утре всички, които искат да се включат в кампанията, включително и с подписи ще могат да го направят в Южния парк в 12.00 ч. на входа откъм бул. „Витоша“.

Кампанията тръгва. Вече имаме банкова сметка, която днес по-късно ще обявим на моя сайт. Ще приемаме малки дарения от граждани. Отказваме да се възползваме от възможността да вземем пари от корпорации и фирми.

Ще приемаме единствено и само дарения от граждани. Зад мен като граждански кандидат стоят гражданите, не олигарсите. Не фирмите. Ще разчитам на гражданите“, посочи Манолова. А фирмите, които са обхванали в железен обръч нашата столица да му мислят. Ако стана кмет няма да им е лесно. Също и на олигарсите. Ще спрат да вземат пари от София.

„Днес искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че когато сме заедно, независимо кой стои срещу нас можем да го победим. Очаквам и тази кампания да бъде на обединение на българските граждани, на столичани“, каза Манолова, цитирана от Фокус.

На въпрос дали ще възприеме платформата на БСП, тя отговори:

„Денят на Съединението е ключов и знаков за България. Този акт е плод на една романтична мечта и идеал на българите. Едно доказателство, че когато сме заедно, когато сме обединени успяваме.

Мисля, че в нашето съвремие, във времето, в което живеем още повече трябва да се борим за свободата. Трябва да го правим заедно.

Във връзка с твърденията на премиера Бойко Борисов, че много й е помагал, Манолова посочи, че днес няма да коментира партии.

„Днес не е ден, в който да бъдат коментирани партии и няма да го направим“.

„Кампанията предстои. Ще отговаря на абсолютно всеки въпрос на медия“, допълни още Мая Манолова./blitz.bg/

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *