Медведев: Русия ще унищожи всички висши украинци, ако са свързани с атентата

Свят

Русия ще открие и унищожи всички висши украински служители, ако те са свързани с нападението край Москва, при което загинаха десетки хора, заяви бившият президент Дмитрий Медведев.

„Ако се установи, че това са терористи на киевския режим … всички те трябва да бъдат намерени и безмилостно унищожени като терористи“, написа Медведев в публикация в Телеграм, като добави, че „официалните представители на държавата, извършили такова престъпление“, също ще бъдат наказани. /БГНЕС/

Припомняме, че по рано днес неизвестни лица са открили огън по време на концерт в концертната зала „Крокус сити хол“ в Красногорск в Подмосковието.

Според постъпилите информации от агенция „Интерфакс“ между двама и петима души са открили огън по хората по време на руската група „Пикник“ в концертната зала „Крокус сити хол“ в Подмосковието.

Съобщава се, че нападателите са били в камуфлажни униформи, че са стреляли с автомати,  че са предизвикали и пожар в залата. Споменава се и за експлозия, предшествала стрелбата.

Има хора, които са блокирани на покрива на концертната зала. На място са пристигнали специални части от Националната гвардия на Русия, информира ТАСС. Руски медии съобщаваха за 12 убити и за 35 ранени.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *