Менда Стоянова: Какво лошо има в срещите с Доган в Сараите? Политиците просто решават съдбата на България!

България отблизо
Съвсем нормално е премиерът Борисов да се срещне в Брюксел с Николай Бареков.
Бареков е български евродепутат, а Борисов е премиер и обединител на нацията! Няма нищо по-естествено те да се видят в Брюксел и да си поговорят, заяви  шефката на икономическата комисия в парламента Менда Стоянова.
Тя не намери нищо странно и чак толкова възмутително за обществото,  че Сидеров се е срещнал, или може да се срещне с Ахмед Доган в Сараите.
Това са хора политици. За тях е нормално да се срещат и да обсъждат бъдещето на България. Във всяка публична изява у нас непременно се търсят задкулисни искри, подмолни помисли, интриги. И се тълкуват кой както си поиска и както му е изгодно. Това продължава от години.   Ние сме над тези неща. Ще  продължим да изпълняваме  управленската си програма и отказваме да коментираме действията или думите на коалиционните партньори.
Засега Сидеров си остава шеф на парламентарната група на Обединените патриоти и ние се отнасяме с него като с такъв. И не го следим с кого се срещал, нито какво са си говорили, допълни тя.
Явно, улисани в изпълнение на прословутата програма, от ГЕРБ са пропуснали факта, че  Николай Бареков направи съюз с Волен Сидеров и ”Атака” за евроизборите.
Още по-странно. Явно и Борисов не знае, че Бареков има свой сайт, в който доскоро се громеше ГЕРБ във всяка втора статия и самия той във всяка трета. Че сайтът стреляше срещу патриотите с денонощна канонада и най-милата дума беше „тулуп“ или „отцепродажник“.
От тези странни совалки и неочаквано стоплили се до червено отношения прозира ясното намерение Сидеров да изрита съидейниците си и да се яви на евроизборите заедно с Бареков с благословията на Борисов. Совалките до Сараите пък подготвят една невъзможна коалиция, но пък добра договорка колко места да си разделят ДПС и новата политическа формация, а защо не и ДПС да излезе от рамките на национализма и да покаже, че е партия, която милее единствено за България.
Видно това е уговорено вече, щом и Борисов се срещна с Бареков.  А Доган пък неочаквано посети американското посолство по неясни за обществото въпроси.
Целта е ако ГЕРБ ще има опозиция  в ЕП,  тя да е контролирана и послушна. А общата цел е пък БСП да вкара възможно най-нисък брой хора.
Менда може да си приказва каквото иска, но не е зле да отдели малко пари за асфалт към Сараите.
Явно това ще е най-посещаването място от политически лимузини през следващите месеци.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие. 

 

 

Tagged

3 thoughts on “Менда Стоянова: Какво лошо има в срещите с Доган в Сараите? Политиците просто решават съдбата на България!

  1. Ние, Българите, изгонени в чужбина от постиженията на герб. каза:

    Най-вероятно тази политичка също е била в сараите или е кандидат-сарайка.
    Жалко, че такива импотентни мозъци решават или видяха сметката на съдбата на България.
    Жалко за изчезналия трудолюбив народ и умните млади хора. Само бесилото може да ни отърве от по-нататъшните „просто“ решаващи нашата съдба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *