Цецка Цачева с невероятен гаф! Вижте как лъсна в парламента /СНИМКА/

България отблизо

Цецка Цачева може и да се е оттеглила от активната си политическа дейност и все по-малко да се изказва по телевизията и на пресконференции, но мълчанието е помогнало за нещо друго.

Правосъдната министърка и без това не знае какво прави на поста си и той й беше харизан по милост, затова най-после намерила време да се погрижи за стайлинга си и да заприлича на жена. И да спре всякакви намеци, че имала мъжка осанка.

За целта е пуснала по-дълга коса и я изрусила до блестящо, но явно не се допитала до стилисти, когато си е купувала новите министерски одежди.

Днес тя цъфна в парламента с неприлично къса за възрастта й поличка. А като седна на стола, произведението на шивашкото изкуство се вдигна високо над коленете й и показа доста нелициприятна гледка. Особено на фона на Екатерина Захариева, която винаги внимава с тоалетите.

Като дама, Цецка би трябвало да съзнава, че фигурата й не е подходяща за къси поли и те я карат да изглежда нелепо. Един строг костюм щеше да е далеч по-подходящ. Нямаше да се виждат някои неща, които просто не са за показване.

Ама пуста суета…просто заслепява.

Снимката пък направи Нона Йотова и я пусна в профила си във Фейсбук без коментар.

Коментарите, които заваляха отдолу обаче, бяха, меко казано, размазващи!

Tagged

2 thoughts on “Цецка Цачева с невероятен гаф! Вижте как лъсна в парламента /СНИМКА/

  1. БОЖЕ ГОСПОДИ – ТОЛКОВА ЛИ НИСКО ПАДНАХА ЖУРНАЛИСТИТЕ, ЧЕ ОТ ДЕБЕЛИТЕ БУТОВЕ НА ТЕТКА ЦАЧЕВА НАПРАВИХА ВЪПРОС ОТ НАЦИОНАЛЕН МАЩАБ, ПО ГОЛЯМ ДОРИ И ОТ ТОЗИ, ЧЕ Я НАПРАВИХА МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО. АБЕ ОСТАВЕТЕ Я НА МИРА, В КРАЯ НА КРАИЩАТА ДА НЕ БИ ДА СИ Е ИЗБРАЛА БУТОВЕТЕ САМА. Е, ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА И ДА НЕ НИ ГИ НАВИРА В ОЧИТЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *