Митьо Очите имал тайна връзка с Гинка от Пазарджик! Няма да повярвате каква е!

България отблизо

Политологът Доц. Вацев коментира и случилото се с бургаския бизнесмен  Бенчо Бенчев, който беше арестуван в Турция, заедно с Митьо Очите.

Той заяви доста смело, че това е  опит за реванш на ГЕРБ срещу БСП, тъй като Бенчев е общински съветник от гражданската квота на партията.

ГЕРБ трябваше да се реваншира за удара, който получи от опозицията заради случая с  Гинка от Пазарджик и купуването на ЧЕЗ, който се оказа доста скандален за властта, но червените депутати се намесиха и далаверата не се състоя. Трябваше и да отговори някак си на онази прословута  история със суджуците и за много други неща. Например с шурободжанащината в Хасково.

Но истинската причина, която преля чашата е ужасеният скандал с Македония, който срина авторитета на премиера и го направи за смях,  категоричен беше Вацев в интервю пред Bualgaria ON AIR.

Трябваше спешно да бъдат замазани очите на народа. Прекалено много провали се случиха в ГЕРБ и хората започнаха да се отдръпват.

Борисов никога няма да прости на БСП, че започнаха да изваждат на показ далаверите му.

Най-много го заболя за провалената сделка с ЧЕЗ, за която се говори, че зад нея стои самият той, или негови хора.

Получи се нещо като – щом вие стреляте по нашата Гинка, ние ще съборим вашия Бенчо. Макар че битката се оказа неравностойна. Къде е ЧЕЗ и къде е някакъв си местен бизнесмен, който спонсорира всичко, дори мероприятия на ГЕРБ.

Така Бенчев бе обвинен в укривателство, макар че ако укриваш някого, няма да го направиш в луксозен хотел пред очите на всички.

Политологът е категоричен, че Митьо Очите и Бенчо Бенчев бяха пренесени в жертва заради Гинка.

Но понеже има още Гинки, а опозицията знае кои са, войната между управляващите е опозиционерите ще продължи.

БСП и ДПС са в силна позиция в момента, защото скоро не са управлявали и няма как да им се пришият сегашните неудачи на България.

Започна се едно връщане към Орешарски, към Тройната коалиция, но народът се интересува какво се случва СЕГА, а не какво се е случило преди десет години. Доц. Вачев заяви и че това е началото на края на Борисов. Но ще го свалят не опозицията, а собствените му хора, за да останат на власт.

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

 

Tagged

2 thoughts on “Митьо Очите имал тайна връзка с Гинка от Пазарджик! Няма да повярвате каква е!

  1. Гнилите продажници и бандите се търсят, като краставите кучета!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *