Михаил Мирчев изненадващо: Прогнозата на Галъп за Мая Манолова е лъжа!

България отблизо

Класически ФАЛШификат изследване!!! Звучи като ПРОГноза. Приема се от читателите като изборна ПРОГноза. А това си е равно на „лъжа“ 

Това написа социологът Михаил Мирчев в профила си във Фейсбук.

Думите му са по повод социологическо проучване на „Галъп“, според което Мая Манолова би получила с 8% повече гласове от сегашния кмет на София Йорданка Фандъкова на първия тур на местните избори в столицата през есента.

„Изследването е само някакъв сондаж. При това от 9 август – време, когато 50% от избирателите в София ги няма. При това интервюта по телефона. Само 800 броя…“, казва още социологът.

„НЕ Е ПРЕДСТАВително за избирателите в София. А щом няма качеството „представителност“ то не може да се внушава, че е прогноза в %-ти…

Колегите от ГАЛЪП с това правят една долнопробна РЕКлама на любимата им Мая Манолова… Манипулативно и нечестно …“, категоричен е Михаил Мирчев.

Накрая той завършва поста си с думите: ## Гадостите на гърба на науката ни „социология“ започнаха…“/blitz.bg/

istinata.net

Tagged

1 thought on “Михаил Мирчев изненадващо: Прогнозата на Галъп за Мая Манолова е лъжа!

  1. ИИИИ тоооози социопат, пардон социолог Мирчев и то се надявал горкият да срази на изборите МАЯ МАНОЛОВА…Уви гладниат плъх месце сънувал. И СЕГА ЛАЕ ТА СЕ КЪСА КАТО ГЛАДЕН И ГАДЕН ПЕС СРЕЩУ МАНОЛОВА, КАТО СТАВА ОЩЕ ПО ГАДЕН И СМЕШЕН, И ГЛУПАВ…ОТ КОЛКОТО Е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *